Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dara šokujúco o Rytmusovi: Panebože, ja ho mám rada! Okomentovala aj Jasminu!
Zdielať na

Dara šokujúco o Rytmusovi: Panebože, ja ho mám rada! Okomentovala aj Jasminu!

Archívna reportáž

Rok a pol už netvoria pár. Dara Rolins si užíva akčný život celebrity, Rytmus sa raduje z novej rodiny. Vzťah neukončili práve najpriateľskejšie a komunikácia medzi nimi je na bode mrazu.

Dara tvrdila, že zmienka o Rytmusovi s ňou už vôbec nič nerobí, patrí to vraj celé do minulosti, píše portál blesk.cz. Takmer sedem rokov vzťahu sa ale vymazať evidentne nedá. Z hlavy, ani zo srdca.

Obaja svorne tvrdia, že za rozchodom nebola Jasmina. Cesty Dary a Rytmusa sa rozišli pre údajne rozdielny názor na počatie spoločného potomka. Hoci najprv chcela, neskôr si to Dara rozmyslela, ako tvrdí.

Hoci je vždy rozžiarená, svoje vie speváčka aj o smútku:

Po rozchode sa ale párkrát "opustila" na sociálnej sieti, aj v čase, keď už bol Rytmus s Jasminou. Akoby stále nedokázala stráviť, že raper už nepatrí jej. Ten sa zachoval radikálne - všetky spoločné fotky vymazal. Dara, naopak, pridala na výročie status s vyznaním:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

8.oktober bol, JE a vzdy aj bude:) A nech su dnes karty rozdane akokolvek, viem, ze tomu datumu a pesnicke venujem vzdy zvysenu pozornost? Na ten pocit, ked som si ju prvy krat pustila nechcem zabudnut. Aj vdaka tymto emociam viem, co znamena milovat. To, ze okrem mojich fotiek vymazal Patrik zo svojho youtuboveho kanalu aj tuto pesnicku, je vlastne dalsim dokazom jak velmi su ludia odlisni uz v tych zakladnych, zivotnych principoch. Ak by som poprela minulost, svoje emocie, lasky, popriem seba a kazde slovo, ktore som kedy vypustila z pusy. A bala by som sa, ze aj vsetky dalsie vyznania a sluby, ktore vypustim a dam komukolvek inemu, stratia tym padom na vahe. Nehladajte v mojich uvahach lutost ani pateticku nostalgiu, usmievala som sa vtedy, usmievam sa aj teraz:), pretoze 8.oktober nejde vymazat ZO MNA? Nepisem to preto, aby sa tu teraz v komentoch komukolvek nakladalo. Patrika mam odhliadnuc od vsetkeho stale rada. Bola som to ja, kto s nim zil, takze som tym padom JEDINA kto si moze eventuelne stazovat?☝?Nepotrebujem ani polutovat, ani utvrdzovat v tom, ze sme sa k sebe aj tak nehodili. Hodili. A v svojej dobe- lebo KAZDY vztah ma “svoju dobu”- to vsetko malo svoje kuzlo. A dokazom toho je aj pesnicka 8.OKTOBER ❤️#stillLoveit #itsApartOfMyHistory #pieceOfMyLife #onesUponAtime ...?

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Nech už sa k vzťahu stavajú akokoľvek, zabudnúť na seba nemôžu z jednoduchého dôvodu - obaja sú celebritami číslo jeden a tak na seba jednoducho v médiách budú neustále narážať. Dara sa ale po narodení Rytmusovho a Jasminiho syna predsa len nezdržala komentára. Prekvapivo, absolútne pozitívneho.

"Samozrejme mu to prajem, Panebože, veď ja ho mám rada. Prežila som s ním niekoľko rokov a mali sme fakt super vzťah. Život je taký, že si občas odbočí iným smerom a teraz je to presne tak, ako to malo byť," zhodnotila Dara svoj bývalý vzťah.

Zmienila sa prekvapivo aj o Jasmine. On je šťastný, má super ženu, krásne dieťa a všetko je zaliate slnkom, povedala Dara a o úprimnosti jej slov zrejme netreba pochybovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie