Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Plekanec a Šafářová ešte len čakajú prvé dieťa a už majú spory!
Zdielať na

Plekanec a Šafářová ešte len čakajú prvé dieťa a už majú spory!

Zdroj: Instagram/LS

Zhruba rok tvoria hokejista Tomáš Plekanec a tenistka Lucie Šafářová pár. Medzičasom sa im podarilo splodiť aj dieťa a všetko sa zdalo byť idylické, odhliadnuc od prebiehajúceho rozvádzania sa s Luckou Vondráčkovou. No napokon to nie je jediný problém.

Nastávajúci rodičia, 32-ročná Lucie Šafářová a 36-ročný Tomáš Plekanec, sa tešia na prvé spoločné bábätko. Pre hokejistu to bude tretie dieťa, dvoch synov má s herečkou a speváčkou Luciou Vondráčkovou.

Hoci pôsobia skutočne šťastne a zamilovane, aktuálne musia riešiť problém, ktorý dobre poznajú azda všetci nastávajúci rodičia, píše portál isport.cz.

Takto Luciu dojala rozlúčka s kariérou:

Vybrať meno pre dieťa je kumšt. Musí sa páčiť obom rodičom a je niekedy poriadne ťažké vybrať si zo širokého spektra možností. Presne tento problém zažívajú aj Tomáš a Lucie.

Väčšinou nastávajúci rodičia navrhnú zopár mien a vylučovacou metódou výber zužujú. "Neubúdajú nám mená, skôr pribúdajú," posťažoval sa Plekanec. Rozhodli sa tento problém delegovať na rodinu, aby s výberom pomohli ostatní.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Afternoon siesta with #rocky?! ??☺️?

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova),

"Rozoslali sme mená po rodine a zistili sme, že každý má iné preferencie. Táto cesta tak úplne nevyšla," smeje sa nad nevydareným plánom bývalá tenistka. Rozhodnúť teda budú musieť sami, majú na to ešte pár mesiacov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie