Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
To snáď nie je možné! V rovnaký deň sa zasnúbili, naraz otehnotneli a obe majú synov!
Zdielať na

To snáď nie je možné! V rovnaký deň sa zasnúbili, naraz otehnotneli a obe majú synov!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič šokovala svojich fanúšikov na sociálnej sieti správou, ktorá pôsobí až neuveriteľne. Tentokrát ale nejde len o ňu a jej bábo a manžela. Do príbehu sa zamotala aj jej kamarátka.

Na jeseň minulého roku sa začali diať v živote Rytmusa a Jasminy Alagič veľké veci. Začiatkom novembra sa zasnúbili na jej obľúbenom mieste v meste Tuzla v Bosne. Netušila, že to isté sa práve deje  v susednom Srbsku jej kamarátke.

Jasmina na Instagram pridala fotku s kamarátkou Tamarou, s bábätkami v náručí. Nebolo by na tom nič neobvyklé, ak by ju nesprevádzal vskutku neobvyklý text. V ten istý deň, ako sa zasnúbili Jasmina s Rytmusom, sa totiž zasnúbili aj ich kamaráti Tamara a Béla. Jedni v Bosne, druhí v Srbsku. Tam ale podobnosť nekončí.

Dokonalé šťastie nezažívajú len Rytmus s Jasminou:

"Čas išiel a my sme otehotneli, v ten istý čas nám Tami s Bebem oznámili takú istú krásnu novinu a odpadla som, keď termín pôrodu mali vyrátaný presne na ten istý deň ako my," napísala o šokujúcom zistení Jasmina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toto je moja Tami @tamara_dobrovolna, žena nášho kamaráta @black14princ. A teraz počúvajte tu srandu. Keď sme sa s Patom zasnubili, na druhý deň, v mojej milovanej Tuzle sedím v reštaurácii a volá mi Bebe. Ze "Jasmina počúvaj, sme v Srbsku a včera som Tami požiadal o ruku a povedala áno!" ja ze kecas! Mňa tu včera požiadal Pato! Aká náhoda v ten istý deň, na našich obľúbených miestach. Čas išiel a my sme otehotneli, v ten istý čas nám Tami s Bebem oznámili takú istú krásnu novinu a odpadla som keď termín pôrodu mali vyratani presne na ten istý deň ako my! To sú také krásne veci v živote ?❤️ A dnes už sú tu s nami, náš Sanel a ich úžasný Oliverko a ja sa už teraz neviem dočkať týchto malých priateľstiev ktoré máme možnosť tvoriť vďaka tým našim velkačskym?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Podobnosť vzťahu zavŕšil fakt, že obe čakali chlapcov. "Dnes už sú tu s nami, náš Sanel a ich úžasný Oliverko a ja sa už teraz neviem dočkať týchto malých priateľstiev, ktoré máme možnosť tvoriť vďaka tým našim veľkáčskym," vyjadrila nádej na pekné kamarátstvo chlapcov Jasmina.

Súvisiace články

Najčítanejšie