Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Lauryn Hill organizátorov zavalila požiadavkami, napokon aj tak nesplnila, čo sľúbila!
Zdielať na

Lauryn Hill organizátorov zavalila požiadavkami, napokon aj tak nesplnila, čo sľúbila!

Je to už 23 rokov odvtedy, čo kapela The Fugees ohúrila svet prelomovým albumom The Score. Aj vďaka Lauryn Hill sa stali hity ako Killing me softly alebo Ready or not nesmrteľnými. Neskôr sa vydala na sólovú dráhu a teraz si ju mohli v Bratislave naživo vypočuť aj návštevníci festivalu Uprising.

Lauryn Hill a jej 35-členný tím nepatria medzi najskromnejších. Organizátorom poslala vopred do detailov prepracované požiadavky. Splnili všetko, čo si zažiadala, no aj tak to napokon nedopadlo celkom podľa očakávaní.

Lauryn Hill a jej tím si napríklad žiadali stravu, ktorá nebude geneticky modifikovaná, musí byť bio a nesmie obsahovať žiadne bravčové mäso. Štyria členovia tímu sú vegetariáni, jeden vegán, dvaja sú alergickí na lepok a jeden na mäkkýše. V žiadnom prípade nemohla byť v jedálničku ryba tilapia. V rámci raňajok žiadali aj semená z moringy. K dispozícii mali byť aj papierové obaly, ak by si chceli jedlo odložiť na neskôr.

Šatňa speváčky mala mať teplotu 25 °C a uteráky na ruky museli byť čiernej farby. Hotelový apartmán mal mať teplotu vzduchu 26 °C, dve kúpeľne, dve spálne a veľký šatník. V žiadnom prípade nesmel byť navoňaný mentolovou vôňou. Do jej izby nesmel vstúpiť nikto v topánkach,  celé poschodie museli dôkladne vytepovať.

Ešte pred koncertom prebiehala komunikácia výborne a tak Lauryn prisľúbila aj extra vec - špeciálne stretnutie s fanúšikmi. Napokon z toho nič nebolo, dokonca neposkytla rozhovor ani dokumentaristom festivalu.

Koncertom v Bratislave sa nepochválila ani na Instagrame, hoci tak obvykle robí. V nedeľu napísala len to, že smeruje do Poľska:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m heading to Poland. Katowice, Do zobaczenia w Niedzielę ?

Príspevok, ktorý zdieľa Ms. Lauryn Hill (@mslaurynhill),

Lauryn Hill vystúpila presne o polnoci, začala menej známymi skladbami.  Bolo očividné, že mala problémy so zvukom, neustále gestikulovala na zvukárov, aby jej vyladili odposluch. Robila to počas celého koncertu, čo bolo pre divákov maximálne rušivé.Na pódiu pôsobila počas koncertu nespokojne, čo na ľudí pôsobilo negatívne a mnohí poodchádzali. Dvojhodinovú šou ukončila najväčšími hitmi ako “Killing me softly” a “Ready or not.

Súvisiace články

Najčítanejšie