Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Česká modelka šokovala! Deti pri cestovaní zatvára do klietky!
Zdielať na

Česká modelka šokovala! Deti pri cestovaní zatvára do klietky!

Zdroj: Instagram/DK

Diana Kobzanová sa stala kontroverznou vzápätí po tom, čo v roku 2001 vyhrala Miss Česko. Nafotila totiž akty, čo bolo v rozpore so zmluvou a tak jej korunku vzali. Odvtedy ale vody bulváru čerí pravidelne.

Pravdou je, že 37-ročná Diana Kobzanová má veľký zmysel pre humor. Čítať si jej popisy k fotkám na Instagrame skutočne pobaví.

V podobnom duchu sa nesie aj jej ostatný príspevok. Odpovedá v ňom na údajnú otázku mnohých jej fanúšikov: "Ako zvládam lietať cez celý svet sama s dvomi deťmi".

Odpoveď podložila rovno fotkou. Na nej je v klietke určenej na presun zvierat zavretá jej ročná dcérka Lily. "Na obrázku debna veľkosť M, k dispozícii je až do veľkosti XL," vtipne okomentovala situáciu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

CASTO se me ptate,jak zvladam litat pres cely svet sama s dvema detma...na obrazku bedna velikost M,k dostani az do velikosti XXL

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Kobzanova (@dianakobzanova),

Napodiv, žiadne pohoršené komentáre sa nevyskytli, všetci už asi humor ultra dlhonohej modelky a moderátorky poznajú. Vtipné komentáre nemali konca, viaceré sa pýtali na zľavu, kde debnu kúpila, alebo či sa dá použiť aj na vnúčatá. Prepravka ale v skutočnosti patrí zrejme rodinnému psíkovi - bullteriérovi menom Bibi.

Diana Kobzanová má dcérky Ellu a Lilly s českým reprezentačným hokejistom  Michalom Frolíkom. Ten by chcel údajne ešte syna, Diana už o treťom dieťati nechce ani počuť. Možno by už všetkých nezmestila do jednej debny.

Súvisiace články

Najčítanejšie