Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Krásna Haberova manželka sa trápi! Lekári vyriekli nemilosrdný verdikt!
Zdielať na

Krásna Haberova manželka sa trápi! Lekári vyriekli nemilosrdný verdikt!

Archívna reportáž

Má 48 rokov, no akoby sa jej čas netýkal. Krásna a dokonalo štíhla modelka Daniela Peštová ale zažíva krušné chvíle. Vypočula si verdikt lekárov, ktorý ju absolútne nepotešil.

Manželka 57-ročného Paľa Haberu pôsobí ako dievčatko a práve pre to, ako "klame telom", by asi nikto netipoval, že hoci tak nevyzerá, vek neoklame. Telo jednoducho dáva vedieť, že je na prahu päťdesiatky.

Hoci už dávno nie je hlavnou hviezdou predvádzacích mól, stále sa občas postaví pred objektív. No nielen preto dbá Daniela o životosprávu, na zdravý štýl sa nastavila už dávno. Aj tak to ale nestačilo a telo sa ozvalo neznesiteľnou bolesťou.

Daniela Peštová sa teší z milujúcej rodiny:

Ako priznala na svojom Instagrame, už dlhšiu dobu ju trápi bolesť kĺbov, navštívila preto odborníkov. Hoci presnú diagnózu nenapísala, je za ňou zrejme prekyslenie organizmu. "Že mám skúsiť viac alkalické jedlá a teda sa rozlúčiť aj s mojou milovanou kávou," opísala odporúčanie lekárov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No, no, no and no! Please, no. Please.. I can give up sugar, alcohol, wheat or whatnot but don’t ask me to give up my java! But it looks like I might have to - my joints have been aching and the pain in my shoulder is actually so bad that it makes me want to cry. And apparently coffee, together with an acidic diet could be part of the problem. Or so i’m told. Anybody out there knows more about this?☕️Dokážu se vzdát sladkého, alkoholu i pečiva, ale den bez kávy si nedokážu představit. I když možná budu muset. Už nějakou dobu mě bolí klouby a kafe, spolu s ostatní kyselou stravou tomu prý moc nepomáhá. Že mám zkusit víc alkalická (zásaditá) jídla a tudíž se rozloučit i s mou milovanou kávou. Máte někdo s něčím podobným zkušenost? #javalover #alkalinediet vs #acidicfoods #healfromwithin

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova),

"Dokážem sa vzdať sladkého, alkoholu aj pečiva, ale deň bez kávy si nedokážem predstaviť," žaluje a zároveň pridáva aj prosbu o pomoc. Viacero rád aj dostala ohľadom alternatívy, napríklad káva z koreňa púpavy, alebo čaj matcha. No vyskytli sa aj skeptické názory: "Telo je úžasná vec a všetky bludy o prekyslení organizmu sú len ťahače peňazí". Je na Daniele, či dá na radu lekárov, alebo si aspoň jednu malú radosť v podobe kávičky ponechá.

Súvisiace články

Najčítanejšie