Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Unavená tvár, vrásky a výpadky slov. Lucie Vondráčková si zlízla za TOTO video drsnú kritiku!
Zdielať na

Unavená tvár, vrásky a výpadky slov. Lucie Vondráčková si zlízla za TOTO video drsnú kritiku!

Archívne video

Chcela spraviť fanúšikom radosť, napokon jej to ale tak celkom nevyšlo. Video zo zákulisia nakrúcania seriálu Arabela ukázalo viac, ako Lucie Vondráčková zrejme pôvodne zamýšľala.

Celých 9 rokov žila česká herečka a speváčka Lucka Vondráčková v Kanade so svojím, zrejme čoskoro ex, manželom Tomášom Plekancom. Ten čaká aktuálne dieťa so svojou priateľkou Luciou Šafářovou, s Vondráčkovou už dvoch synov má.

Pred pár týždňami sa musela Lucie s deťmi vrátiť na príkaz súdu do Česka, čo pôvodne nezamýšľala, obľúbila si Kanadu. Ktovie, či je za tým práve nútený návrat, alebo trápenie z nepríjemného rozchodu, no napriek hrubej vrstve líčidiel na Lucii vidno únavu, ako skonštatovala vo videu aj ona sama.

Pozrite si Luciin najnovší klip:

Fanúšikom na Facebooku ponúkla náhľad do zákulisia nakrúcania seriálu Arabela, keď ich virtuálne vzala do apartmánu, kde sa niektoré scény odohrávajú. Silný make up, obvyklý pre herečky či moderátorky na vystúpenia pred kamerou, ale Lucii práve nelichotil, najmä v spojení so zlým dopadom svetla vynikli vrásky a unavené oči.

Vrásky nie sú ale pri 39-ročnom človeku ničím neobvyklým, ani znepokojivým. Zaskočil skôr Luckin prejav. Aj tam bolo badať únavu. Prekvapivý bol moment, keď si Lucie nevedela spomenúť, ako sa povie po česky spálňa a skôr jej napadlo anglické slovíčko "bedroom". Nevedela nájsť ani pomenovanie pre závesnú sedačku.

Hoci bolo mnoho komentárov pod videom nadšených, našla sa aj kopa neprajníkov, ktorí Lucii radi vyhodili na oči každú chybičku. Väčšina sa ale zhodla na tom, že je stále krásna, možno by len stačilo si trochu odpočinúť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie