Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Bolo to TAKTO?! Plekanec vytiahol dôkazy o zrade Vondráčkovej
Zdielať na

Bolo to TAKTO?! Plekanec vytiahol dôkazy o zrade Vondráčkovej

Archívna reportáž

Už rok trvá rozchodová bitka celebritného páru Plekanec - Vondráčková. Hokejista medzitým stihol s novou partnerkou počať ďalšie dieťa a Vondráčková sa na príkaz súdu vrátila so synmi z Kanady do Česka.

Sedem rokov trvalo na pohľad idylické manželstvo skvelého českého hokejistu Tomáše Plekanca a nemenej populárnej speváčky a herečky Lucie Vondráčkovej. Nikto by nečakal, že náhle krachne a už vôbec, že rozchod bude taký dramatický.

Verejnosť je rozdelená - jedni sú na strane Vondráčkovej, iní fandia Plekancovi. Ten teraz pre Magazín DNES prezradil, že konanie jeho manželky ho skutočne prekvapuje. Niektoré jej vyjadrenia ho vyslovene šokovali: "Po prvé, keď manželka prehlásila, že som od rodiny odišiel a som s Luckou tri rok. Absolútna lož a vôbec nechápem, že si to dovolila povedať".

Lucie Vondráčková je v susednom Česku populárna už od detstva:

Tým sa ale výpočet údajných Vondráčkovej lží nekončí. "Po druhé, keď mi oznámila, že sa nechce vrátiť do Česka. Vôbec. Čo mám čierne na bielom od právnikov," povedal znechutený Plekanec. Lucie pritom tvrdila, že len chcela, aby chlapci ukončili v Kanade školský rok.

Plekanec jednodznačne vyvrátil aj tvrdenie, že by bol so Šafářovou už tri roky. Dokopy sa dali len minulý rok a obaja poriadne zvážili všetko, čo ich čaká, keďže sú verejne známi. "Určite som nečakala, že ich rozvod bude taký škaredý. A asi to nečakal ani Tomáš. Ale od začiatku som na jeho strane a nikdy mi ani nenapadlo sa nášho vzťahu vzdať," povedala tehotná Šafářová.

Okrem radosti z očakávaného bábätka s tenistkou Šafářovou robí Plekancovi radosť ešte jedna to, že súd Vondráčkovej nariadil návrat do Česka. Plekanec má totiž o kontakt so svojimi synmi záujem. S ich matkou sa už ale takmer nerozprávajú. "Komunikujeme len o organizačných veciach okolo detí," uzavrel smutný príbeh hokejista.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie