Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Raper sa tesne pred festivalom zaplietol do bitky, teraz je za mrežami
Zdielať na

Raper sa tesne pred festivalom zaplietol do bitky, teraz je za mrežami

Zdroj: Instagram/AR

Pouličná bitka poriadne naštrbila plány známeho rapera. Vo vyšetrovacej väzbe si chvíľu pobudne, otázne je, ako sa jeho situácia vyvinie s pokračovaním vyšetrovania.

Amerického rapera ASAP Rockyho vzali vo Švédsku do vyšetrovacej väzby pre pouličnú bitku v centre hlavného mesta. Štokholmský súd v piatok rozhodol, že vo vyšetrovacej väzbe zostane dva týždne, zatiaľ čo polícia bude incident vyšetrovať.

Prokurátor Fredrik Karlsson v piatok po súdnom konaní povedal, že 30-ročného rodáka z New Yorku zadržiavajú na základe menšieho obvinenia z napadnutia, ako pôvodne požadoval. „Napadli ich a on využil sebaobranu," povedal obhajca Henrik Olsson Lilja s tým, že sa proti rozhodnutiu odvolá.

UPOZORNENIE: Video obsahuje násilie:

Raper sa dostal do pouličnej bitky v nedeľu, predtým, ako sa predstavil na hudobnom festivale. Nie je jasné, kto ďalší sa do bitky zapojil. Na videách na sociálnych sieťach je vidieť, ako raper niekoho násilne hádže na zem. Následne raper s ďalšími osobami daného človeka udierajú a kopú.

Interpreta polícia zadržala v stredu a on preto musel zrušiť koncerty v Nórsku a Poľsku. Švédska tlačová agentúra TT informovala, že ASAP Rocky pozastavil svoje svetové turné.

Súvisiace články

Najčítanejšie