Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara po zverejnení kompromitujúcich fotiek priznala členstvo v gangu
Zdielať na

Dara po zverejnení kompromitujúcich fotiek priznala členstvo v gangu

Archívne video Archívna reportáž

Niektoré veci by mali ostať skryté pred svetom. Iné sú, naopak, také veselé, že sa o ne treba so svetom podeliť. Dara sa rozhodla pre druhú možnosť. A dobre spravila.

Darinka Gambošová kdesi na prelome 70. a 80. rokov ešte nebola žiadna veľká československá hviezda. Pomaličky sa už ale začínalo schyľovať ku kariére, akú náš vtedajší spoločný štát ešte nezažil.

Keď sa z nej začiatkom 80. rokov stala Darinka Rolincová a vydala prvý album s názvom Keby som bola princezná Arabela, bol to okamžitý hit. A rovnako okamžite sa stala idolom tisícov detí v republike.

Takto si Dara babskú jazdu užíva dnes:

Každý sa chcel kamarátiť s Darinkou, no len zopár detí z bratislavskej Dúbravky, kde Darinka bývala, malo to šťastie. Jedna z nich sa rozhodla, že to, dnes už Dare, pripomenie. Fotky pochádzajú z doby tesne pred vydaním prvého albumu a Darinka má na nich 10 rokov.

Speváčka sa rozhodla, že sa o milú spomienku podelí s fanúšikmi na Instagrame. Štyri fotky rozhodne pobavili. Dnes módna ikona je na nich oblečená veľmi vtipne. Pre dnešnú generáciu. Štyridsiatnici a starší ale vedia, že bola oblečená presne tak, ako vtedy všetky deti. "Oceňujem 80-tkový look, nohavice vytiahnuté až po uši a vôbec, ďakujem mamičke za vychytaný styling," komentovala fotky vtipne Dara.

Pobavil aj hashtag pod fotkou "sídliskový gang". Dievčatá sa totiž na fotkách snažili pôsobiť veľmi "husto", aj so svojimi bicyklami. Hoci sa Dara na fotenie nepamätá, za milú spomienku je Andrejke, jednej z dievčat, veľmi vďačná. Takéto pripomenutia sú rozhodne na nezaplatenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie