Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dare praskli nervy! Zverejnila dlhý text, v ktorom VŠETKO vysvetlila!
Zdielať na

Dare praskli nervy! Zverejnila dlhý text, v ktorom VŠETKO vysvetlila!

Archívna reportáž

Má 46 rokov a za sebou kariéru, o akej asi väčšina slovenských interpretov len sníva. A to ešte pritom zďaleka nekončí. Navyše, je bohato zabezpečená a ako bonus - má dokonalú postavu. Nečudo, že to niektorí ľudia ťažko nesú...

Takzvané hejty dostáva na svoje odvážne fotky Dara Rolins pravidelne. Často totiž zo svojho tela viac odhaľuje, ako skrýva a niektorí ľudia to ťažšie nesú.

Sociálne siete, predovšetkým Instagram, sú postavené na tom, aby človek pridával čo najviac informácií a ešte viac fotografií. Celebrity, ktoré na tom navyše aj zarábajú, preto pridávajú fotky ako divé. Horšie je, že niekedy sa ťažšie formuluje komentár, ktorý by sa k fotke hodil. A tak napíšu čokoľvek práve majú na mysli.

Dara sa nebojí pomenovať aj neradostné pocity:

Presne to je prípad ostatného príspevku Dary. Zverejnila svoju fotku s odvážne odhaleným bruškom až po slabiny a k tomu pridala text, aký ju čaká deň a čo obvykle robí cez víkend. Jedna z komentujúcich na margo fotky napísala: "Rozmýšľam, ako s tým textom súvisí tá polonahá provokatívna fotka".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moje sobotné rána bývajú veľmi podobné. Len výnimočne v piatok alebo v sobotu nehrajeme (ideálne totiž hneď niekoľko krát:) tak ako aj dnes?. Čakajú nás tri vystupká, festival, mestské slávnosti a svadba?A preto vstávam skoro. Mám rada tú rannú pohodu, keď dom ešte spí. Zacvičím si takú "lajtovú zostavičku jógy" (to znie hrozne?ale neviem jak výstižnejšie to nazvať:) Sprcha, vlasy, pobalím veci??raňajky. Ovsená kaša s ovocím, orieškami, kokosom. Potom si dám kávu a čeknem telefón:). Dnes vyrážame skôr, obvykle opúšťam dom po obede. Ešte vystískať Lolu (cez vikendy, pretože jak ja tak Matěj kočujeme:)- nám ju už dlhé roky stráži Mirka, naša superchůva?, dnes už člen rodiny) Takže v zásade, takto a veľmi podobne vyzerajú už roky všetky moje víkendové rána. A aj po tom nekonečnom množstve vystúpení sa aj DNES, zas a znova teším:). Na vás, na ďaľšie zážitky, emócie❤️Nech je tento môj príbeh ešte dlho nekonečnýýý:)) ????#blessed #greatful #humble

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Fanúšikovia Dary na autorke komentára nenechali nitku suchú a rozhodla sa zareagovať aj Dara. Vysvetlila, ako Instagram a príspevky na ňom vníma. "Nemôžem povedať, že by som programovo riešila a dokresľovala text fotkou alebo naopak. Na Instagrame ide v zásade skôr o fotky než o text, aj preto ma baví. Neobťažuje, nezdržuje. Občas sú naše príspevky bezduché viac, občas menej, hlavné je sa z toho, ani zo seba nepos**ť," napísala bez servítky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A pretože sedím v aute?, mám čas :). Listujem si instagramom a čítam si vaše odkazy pod mojim posledným príspevkom. Odpoviem, zareagujem na ten, pri ktorom som sa pousmiala??Prečo tá nepokorná fotka k tak pokornému textu?:) Nemôžem povedať, že by som programovo riešila a dokreslovala text fotkou alebo naopak. Na instagrame ide v zásade skôr o fotky než o text, aj preto ma baví. Neobťažuje, nezdržuje. Občas sú naše príspevky bezduché viac, občas menej:)), hlavné je sa z toho, ani zo seba nepos*ť. Nerozbíjame atom a táto platforma nemá ŽIADNE predpísané postupy, funguje pocitovo, na neobmedzených leveloch hráčskej úrovne a každý si tu ide ten svoj príbeh:) ??. Pre niekoho viac, pre niekoho menej reálny. A aj TO je úplne v poriadku. Ideálne ak funguje ako inšpirácia, pohladí, pobaví, popostrčí ľudí k zamysleniu. Často premýšľam, čo sa odohráva v hlavách ľudí, ktorí mi pod fotku napíšu niečo hanlivé, alebo učinia objav, že som "stará" ?. Chcú ma naštvať? Rozplakať:)? Viem presne koľko rokov mám a úprimne, riešim dosť veľa vecí, ale môj vek a to, jak vyzerám to fakt nieje:). Asi ako myslieť si, že JLo alebo Kim dávajú do smútku komenty o ich veľkom zadku?. Verte mi, majú to v péčku a dobre robia:). Nič z toho totiž nemení na fakte, že sú/sme šťastné, úspešné, spokojné. A to aj a možno PRÁVE vďaka svojmu veku a tomu, ako vyzeráme:)...

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Instagram považuje za slobodný priestor pre príbehy ľudí. Pozastavila sa ale nad tým, prečo ľudia majú potrebu kritizovať a zhadzovať iných, vrátane nej samej, za ich fotky a príspevky. Práve v jej prípade veľmi často riešia jej vek. "Chcú ma naštvať? Rozplakať? Viem presne koľko rokov mám a úprimne, riešim dosť veľa vecí, ale môj vek a to, ako vyzerám, to fakt nie je. Asi ako myslieť si, že JLo alebo Kim dávajú do smútku komenty o ich veľkom zadku? Verte mi, majú to v péčku a dobre robia," trefne popísala skutočnosť.

Posledná veta by mala umlčať všetkých hejterov, hoci je jasné, že to sa nikdy nestane. "Nič z toho totiž nemení na fakte, že sme šťastné, úspešné, spokojné. A to aj, a možno PRÁVE vďaka svojmu veku a tomu, ako vyzeráme," uzavrela Dara, ktorá sa javí byť absolútne nad vecou.

Súvisiace články

Najčítanejšie