Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Oslava štyridsiatky ako hrom! Sexi krásavec sa odviazal, odtrhol si HLAVU!
Zdielať na

Oslava štyridsiatky ako hrom! Sexi krásavec sa odviazal, odtrhol si HLAVU!

Zdroj: youtube.com/momoa

Nie každý má rád prekvapenia, už vôbec nie "prepadovky", keď sa na človeka vyrútia desiatky ľudí. Zámer môže byť dobrý, no pri starších ľuďoch hrozí azda aj infarkt. Štyridsiatka ale ešte nie je žiadny vysoký vek a tak to kamaráti hviezdneho herca riskli.

Jason Momoa, havajský obor a hollywoodsky akčný sexidol, oslávil vo štvrtok 40. narodeniny. Je o ňom známe, že neznáša prekvapenia. Takéto jubileum si ale žiadalo čosi extra.

Pripravili mu ho kamaráti v Londýne, kde Jason práve nakrúca. Nič netušiaci Aquaman prišiel do svojho apartmánu, kde ho s obvyklou piesňou "Happy birthday" čakala kopa ľudí. To ale zďaleka nebolo všetko.

Drsný Khal Drogo z Hry o tróny je známy milovník legendárneho tmavého írskeho piva. Na oslavu mu priniesli vlastnú pípu čapovanú profíkom. Aby toho nebolo málo, na penu dali jeho podobizeň.

Ďalším prekvapením bola torta, ktorá mala stvárniť všetko, čo má Jason rád. Zachoval sa ako pravý kráľ barbarov, keď figúrku so svojou podobizňou vzal a odhryzol jej hlavu. Pobavil tým aj celebritných kamarátov - herečku Emiliu Clarke, alias Daenerys Targaryen z Hry o tróny, aj herca Iana Somerhaldera, ktorého preslávila najmä rola Boona v seriáli Nezvestní.

Jason síce nadával ako pohan, no zjavne to myslel s láskou, lebo široký úsmev bol dôkazom, že ho prekvapenie príjemne prekvapilo. Milé gesto bolo, že ihneď volal do LA svojej manželke Lise Bonet, aby jej cez videohovor ukázal, aké prekvapenie mu kamaráti za oceánom pripravili.

Súvisiace články

Najčítanejšie