Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jasmina to dokázala! Po dlhých mesiacoch čakania JE na svete!
Zdielať na

Jasmina to dokázala! Po dlhých mesiacoch čakania JE na svete!

Archívna reportáž

Nikto azda nepochybuje o tom, že Jasmina je človek, ktorý neposedí. A keďže má doma zjavne úplnú idylku, môže sa naplno radovať z bezproblémového tehotenstva. No to by bolo pre takú aktívnu ženu zrejme primálo.

Jasmina sa vo svete módy vďaka svojej práci hýbe už roky. Dalo sa čakať, že ani tehotenstvo ju neodstaví. Všetko však nešlo tak rýchlo, ako by si asi predstavovala, no napokon sa plány podarilo zrealizovať.

Rytmus a Jasmina sú proste reklama na dokonalý život:

Jasmina sa v spolupráci so svojím kamarátom Milanom stala autorkou kolekcie pre nastávajúce mamičky. Nejde pritom o žiadne klasické rozšírené tričká či sukne. Sú to modely skôr na parádu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Šťastná to chvíľa! Tiež sa Vám niekedy stalo ze ste si odrazu plnili sen o ktorom ste nikdy ani nedúfali že ho budete mat? Skratka to prišlo tak prirodzene a jednoducho ako len mohlo, ruka v ruke s tým najkrajším obdobím aké zena môže prežívať ❤️ som šťastná ze môj KAMARAT @milanwtf a ja sme dali hlavy dokopy a vytvorili @jami_tehotenska_kolekcia ( na stránke sa pracuje, čochvíľa tam bude postupne všetko čo Jami obsahuje a teda modely, prípravy atď) Veľké ĎAKUJEME patrí všetkým ktorý sa na včerajšej prehliadke v úžasnej reštaurácii @moree_bratislava zúčastnili, @gabrieladrobova ktorá dokáže zmenezovat event aj 15 minút pred začatím, @evelynjefresh za jej hrejivé slová v úvode jej moderovania ktoré viem ze v scenári nemala! ?❤️ @barborabakos za Tvoju multifunkčnost si neuveriteľná ?, priateľom, rodinám, manželovi a všetkým partnerom s ktorými mam šťastie spolupracovať najmä @babetkovo @funbaby.cz, alebo tým ktorí nás ochotne pripravili a spravili krajšími @douglasslovakia a môj milovaný @janmolnarofficial a v neposlednom rade modelkam a predovšetkým tým TEHOTNÝM! Dievčatá to dali s prehľadom, radosťou, energiou akou len budúce maminy ktoré sa cítia krásne v týchto veciach vedia odovzdať. Klobúk dole pred vami! ? Ak ste sa dostali až sem a mate pocit ze som vyhrala minimálne 5 oscarov po takejto dakovnej reči tak nie, vyhrala som "IBA" ďalší splnený sen co je podla mňa oveľa viac❤️ #jami

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Samotná Jasmina zažiarila na prvej prehliadke svojej značky vo vzdušných dlhých šatách. Ostatné modelky boli tiež nastávajúce mamičky a všetky to zvládli so cťou. Napokon, veľké finále ich ešte len čaká, prejsť sa po móle musela byť malina. "Dievčatá to dali s prehľadom, radosťou, energiou, akú len budúce maminy, ktoré sa cítia krásne v týchto veciach vedia odovzdať," pochválila svoje modelky novopečená návrhárka Jasmina.

Hoci Rytmus sa verejne k úspechu svojej manželky zatiaľ nevyjadril, niet pochýb o tom, že je hrdý. Napokon, iste aj jeho podpora prispela k realizácii Jasmininho veľkého sna.

Súvisiace články

Najčítanejšie