Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Varovanie pre Meghan! Tohto muža nepusti do svojho života!
Zdielať na

Varovanie pre Meghan! Tohto muža nepusti do svojho života!

Archívna reportáž

Novopečená šťastná mamička Meghan zažíva zrejme najkrajšie chvíle v živote. Vytúžené bábätko Archie je konečne na svete a vojvodkyňa už nie je pod neznesiteľným tlakom verejnosti. Spoza oceánu ale predsa len prišla správa, ktorá ju iste neteší.

O komplikovanom vzťahu Meghan a jej otca, 74-ročného Thomasa Marklea, sa hovorí nahlas už dlho. Napokon, aj sám novopečený dedko svojim správaním svoju povesť nezlepšoval, keď médiám podsúval najrôznejšie informácie o svojej dcére. Teraz sa ale ozvala aj jeho bývalá manželka, píše portál Daily Mail.

Nie je pritom reč o Meghaninej matke, ale o prvej manželke Thomasa Marklea, Rosalyn. S Thomasom si, podľa jej slov, užila svoje. Bol vraj príšerný otec a verí, že nič sa nezmenilo. Dokonca ho obvinila aj z užívania drog. Navyše, o svoje prvé vnúčatá, dnes už majú obe po tridsiatke, nikdy záujem neprejavil.

​Rosalyn varuje vojvodkyňu, aby svojho otca nepustila do svojho života, ani ako dedka pre malého Archieho. Zrejme nebude problém Meghan presvedčiť, sama sa rozhodla, že bude najlepšie problematického otca zo života jednoducho vymazať.

​Rosalyn mala s Thomasom tri deti, no život s ním bol utrpením. Bol výbušný, promiskuitný a holdoval kokaínu. O deti sa vraj nikdy nezaujímal a na domácnosť takmer neprispieval, ani alimenty mu po rozvode nič nevraveli. Keď spoznal Doriu, matku Meghan, bolo to pre Rosalyn vykúpenie, ako tvrdí.

Thomas Markle všetky tvrdenia odmieta. "Tieto obvinenia z doby môjho vzťahu spred vyše 40 rokov s mojou prvou ženou nie sú založené na pravde. Ani jedno z nich," tvrdí novopečený dedko. Dá sa čakať, že onedlho sa opäť pokúsi klopať na dvere sídla svojej dcéry, aby mu ukázala vnuka. Je ale vysoko pravdepodobné, že ho nahnevaná Meghan neprijme.

Súvisiace články

Najčítanejšie