Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Otec Meghan zverejnil list, ktorý mu poslala. Palác zvažuje žalobu
Zdielať na

Otec Meghan zverejnil list, ktorý mu poslala. Palác zvažuje žalobu

Archívne video

Vojvodkyňa Meghan pár mesiacov po svadbe napísala otcovi Thomasovi list. Prosila ho v ňom, aby sa nenavážal do nej ani do kráľovskej rodiny. Markle list zverejnil. Palác teraz zvažuje žalobu.

Päťstranový list písaný rukou prečítal Thomas Markle s búšiacim srdcom. "To nie je dievča, ktoré poznám. Nie je to jej spôsob vyjadrovania. Tento list je chladný," povedal.

Stále to isté číslo

​"S ťažkým srdcom ti píšem tento list nechápajúc, prečo si sa rozhodol ísť touto cestou. Zatváraš oči pred bolesťou, ktorú spôsobuješ. Tvoje činy rozbili moje srdce na milión kúskov," stojí v liste od Meghan.

Otcovi vyčíta, že médiám nehovoril pravdu. 

"Vždy som ťa milovala, chránila a bránila. Obávala sa o tvoje zdravie a vždy sa pýtala, ako ti môžem pomôcť. Namiesto toho, aby si so mnou hovoril, prestal si dvíhať telefón a radšej hovoril s bulvárom. Ak ma miluješ, ako si povedal, prosím, prestaň s tým a dovoľ nám žiť naše životy v mieri. Prestaň klamať a ťažiť z môjho vzťahu s manželom," píše sa.

​Thomas Markle tvrdí, že dcére sa nemôže dovolať, ale údajne sa o to nepokúsil od mája 2018, kedy sa vydala za princa Harryho. Stále má pritom to isté telefónne číslo. 

Pozrite sa na májovú svadbu, ktorá sa uskutočnila vo Windsore. K oltáru viedol Meghan jej svokor, princ Charles:

Súvisiace články

Najčítanejšie