Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Meghan schytala drsnú kritiku za tajnosti okolo bábätka
Zdielať na

Meghan schytala drsnú kritiku za tajnosti okolo bábätka

Archívna reportáž

Britské a americké televízne stanice vysielajú program, v ktorom skupinka žien horlivo diskutuje na spoločenské témy. V posledných dňoch je top témou pôrod vojvodkyne Meghan. Ženy na nej nenechali nitku suchú. Čo ich tak naštvalo?

"Myslím, že to dieťa už má. Cítim sa znudene kvôli tomuto divadelnému riadeniu publicity. Veď k nej neprídeme domov. Stačí, aby povedali, že dieťa je už na svete," uviedla prvá z diskutujúcich.

​Druhá sa pripojila slovami, že do lovestory Harryho a Meghan investovala britská verejnosť nemalé peniaze.

"Sledovali sme ich svadbu, zbožňovali ich, dokonca sme ju ako národ aj zaplatili. Sú veci, ktoré ľudia skrátka chcú vedieť. A narodenie dieťaťa je jednou z tých vecí," doplnila ženu známa herečka.

​Z vreciek daňových poplatníkov putovala čiastka 24 miliónov libier na zaistenie bezpečnosti mimoriadne udalosti.

Preháňa to?

"Nie sme Američania, toto nie je Amerika. Milujeme našu kráľovskú rodinu a ona vie, ako sa k nám má správať," zaútočila nepriamo ďalšia žena na Meghan.

"Narodili sa deti Williama a Kate, my sme ich vrúcne privítali. My sme verejnosť a ľudia tejto krajiny, chápeme, že potrebujú súkromie, rešpektujeme ich, ale už by nám to mohli povedať," dodala posledná z diskutujúcich.

Aj na sociálnych sieťach to poriadne vrie. Ženám dávajú za pravdu aj druhí v tom, že Meghan to s napínaním preháňa. Odmietnuť fotenie priamo v deň pôrodu je jedna vec, ale niekoľkodňové mlčenie vec druhá.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie