Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Konečne svoji! Herečka Tatiana Vilhelmová je už Dyková!
Zdielať na

Konečne svoji! Herečka Tatiana Vilhelmová je už Dyková!

Archívne video Archívna reportáž

Jedna z najobsadzovanejších českých herečiek, 40-ročná Tatiana Vilhelmová, a obľúbený líder kapely Nightwork a B-Side band, 33-ročný Vojtěch Dyk, oslávili Sviatok práce skutočne originálne. Svadbou!

Tatiana a Vojtěch tvoria pár už deväť rokov a sú rodičmi 6-ročného Aloisa. Na manželstvo ale mali zjavne čas. Až do 1. mája 2019.

Prvý deň mesiaca lásky sa stal symbolicky už navždy aj dňom oslavy lásky zamilovaného páru. Hoci je medzi novomanželmi 7-ročný rozdiel, už roky pôsobia naozaj harmonicky a o ich láske niet pochýb.

Vojta Dyk sa objavil aj v jojkárskom seriáli Panelák:

​Pár si povedal svoje "áno" počas utajeného obradu v malej obci Blatnice na Južnej Morave. O sobáši nemal okrem starostky obce, jej tajomníčky a pozvaných hostí nikto ani potuchy.

Svetu zvestovali radostnú novinu až v sobotu večer fotkou na Instagrame. "Všetkým, ktorí prajú lásku, spievame do sveta, že sme sa 1.5.2019 oddali," podpísaní Vojtěch Dyk a Tatiana Dyková.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Všem, kteří přejí lásku, zpíváme do světa, že jsme se 1.5.2019 oddali! ❤️ Vojtěch Dyk a Tatiana Dyková

Príspevok, ktorý zdieľa Vojtěch Dyk & B-Side Band (@vojtechdyk_bsideband),

Podľa portálu blesk.cz sa svadba uskutočnila na kopci svätého Antonína. Svadobné obrady sa tam konajú pomerne často a je to aj pútnické miesto.

Že sa niečo deje si všimli miestni obyvatelia až keď dorazili dva autobusy plné svadobných hostí. Kto sa chcel ísť na obrad pozrieť, mal smolu. Bodyguardi strážili, aby sa okrem svadobčanov hore nikto nedostal.

Vilhelmová má z predchádzajúceho manželstva dve deti v už pubertálnom veku, pre Vojtu Dyka je to prvé manželstvo.

Súvisiace články

Najčítanejšie