Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dara už neskrýva vôbec nič! Na TEJTO fotke je úplne nahá!
Zdielať na

Dara už neskrýva vôbec nič! Na TEJTO fotke je úplne nahá!

Archívne video Archívna reportáž

Sledovať Darin profil na sociálnej sieti sa oplatí. Takmer každý týždeň zásobuje fanúšikov pikantnými fotkami svojho dokonalého tela. Kým doteraz to boli obvykle polonahé fotky, tentokrát išla do naha totálne.

Načo dráždiť po kúskoch, keď sa dá ísť do naha komplet. Zrejme to si povedala Dara, keď sa rozhodla pridať na svoj Instagram fotku, na ktorú zrejme čakali mnohí jej fanúšikovia.

Obvykle ukáže kde tu kúsok zadok, kde tu vykúka poprsie, niekedy ju zahaľuje len spodná bielizeň. Tentokrát si 46-ročná speváčka neobliekla vôbec nič.

Ale nebola by to Dara, ak by to bolo také jednoduché. Napokon, aj Instagram má nejaké pravidlá a absolútnu, vulgárnu nahotu obvykle netoleruje.

​Hoci je Dara skutočne nahá, nevidno vôbec nič. Perfektný výhľad majú jej fanúšikovia aspoň na dve veci - zaujímavé tetovanie, ktoré by si azda zaslúžilo aj bližšie vysvetlenie významu, a jej dokonalé telo.

Kým časť komentujúcich vyjadruje obdiv, zopár považuje fotku za prehnanú. Pozitívne reakcie ale jednoznačne prevyšujú, čo Daru zrejme presvedčí, že podobné fotky sa u nej budú objavovať aj naďalej.

Súvisiace články

Najčítanejšie