Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Baby boom v plnom prúde! S bábätkom sa ukázala už aj Knechtová
Zdielať na

Baby boom v plnom prúde! S bábätkom sa ukázala už aj Knechtová

Archívna reportáž

Katarína Knechtová patrí už dvadsať rokov medzi stálice slovenského speváckeho neba. A nielen slovenského, veľkú popularitu má aj v susednom Česku. Výrazne sa zviditeľnila ako porotkyňa speváckej súťaže, odkiaľ si neodniesla len zážitky, ale aj lásku.

Na poli vzťahov 38-ročná Katka Knechtová veľké úspechy nezaznamenáva. Iste si môže vyberať, no zatiaľ zjavne žiadna z jej volieb neskončila trvalým partnerstvom.

Skrachoval aj jej ostatný vzťah s mladučkým finalistom speváckej súťaže, Čechom Petrom Borkovcom. Hoci sa veľmi snažil o udobrenie, Katarínu už nepresvedčil.

​Speváčka sa na pár týždňov odmlčala, no poslednou sériou fotiek vyrazila fanúšikom na Instagrame dych. V náručí totiž drží bábätko.

Bol by to ale priveľký šok, ak by bolo jej vlastné. Katka sa síce stala mamou, ale krstnou. Ešte predtým sa z nej stala narodením malého Jurka teta. Jeho mamou je totiž jej sestra Veronika.

Podľa komentára sa dá predpokladať, že Katarína bola aj pri pôrode: "Som s ním od prvého nádychu a budem naveky!" Už len dúfať, že v dohľadnej dobe budú čakať materské povinnosti aj samotnú speváčka.

Súvisiace články

Najčítanejšie