Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Toto si nová Plekancova láska nezaslúžila! Tomáš neprišiel na jej posledný turnaj
Zdielať na

Toto si nová Plekancova láska nezaslúžila! Tomáš neprišiel na jej posledný turnaj

Archívne video Archívna reportáž

Lucie Šafářová ukončila pred pár dňami definitívne svoju tenisovú kariéru. Bola to práve ona, ktorá dala v poslednom zápase Fed Cupu víťazný úder vo štvorhre Česka proti Kanade. No úplne dokonalý deň to nebol.

Lucie Šafářová to vo vzťahu so skvelým českým hokejistom Tomášom Plekancom nemá ľahké. Hoci nie je príčinou rozchodu, predsa len má nahradiť obľúbenú speváčku a herečku Lucku Vondráčkovú, s ktorou má navyše Plekanec dve deti. A to jej plusové body u ľudí nenahráva.

​Od začiatku sa pár preto tak trochu skrýval pred zrakmi verejnosti, najmä  s ohľadom na to, že Lucka a Tomáš ešte nie sú rozvedení. Pred časom si nový párik obstaral byt v Prahe a netaja sa tým, že by chceli bábätko. Zrejme najmä preto si Šafářová upratala priority a rozhodla sa zavesiť kariéru na klinec.

​Oficiálne sa s individuálnou kariérou rozlúčila už začiatkom roka v Austrálii, no ako posila fedcupového českého tímu pomohla koncom apríla krajine k víťazstvu na svojom skutočne úplne poslednom profi turnaji.

Všetko by bolo dokonalé, ak by na zápase nechýbal práve jej vyvolený, Tomáš Plekanec, píše portál šíp.cz. Netreba ale za tým hľadať krízu vo vzťahu, hokejista jednoducho práve v tom čase zarezával na ľade Kladna, s Jágrom po boku. Lucie tak vôbec nemusela byť smutná, naopak, oslávila víťazstvo a teší sa na novú kapitolu, ktorá sa jej otvára - možné materstvo a rodinná pohoda.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie