Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Jakub Prachař sa vrátil k rodine. TAKTO to celé bolo
Zdielať na

Jakub Prachař sa vrátil k rodine. TAKTO to celé bolo

Archívne video Archívna reportáž

Tretia veľká kríza v rodine Jakuba a Agáty Prachařových vyzerala poriadne dramaticky. Začala údajným vtipom Agáty o rozchode a skončila skutočnou odlukou. Teda takmer, zdá sa.

Agáta priznala, že vtipkovanie o rozchode zrejme prilialo oheň do nie práve idylického vzťahu, píše portál blesk.cz. Veľkonočné sviatky už rodina nestrávila pokope a kríza vyvrcholila vo štvrtok, keď si Jakub prišiel po kufre v čase, kým Agáta nebola doma.

Kríza Prachařovcov bola intenzívne na pretrase a Agáte už praskli nervy. "Prosím všetkých, aby nám už dali pokoj, sme rodina, ktorá si to vyrieši. Musíme fungovať pre deti," napísala Agáta. Možno aj tento odkaz spôsobil, že Jakub si vstúpil do svedomia a vrátil sa. Aj so všetkými kuframi.

"Nie je to také čierne, ako to vyzerá," myslí si optimisticky Agáta. Úprimne ale priznáva svoj podiel viny na partnerskej kríze. V ich vlastnom dome nakrúcala svoju reláciu Mama nad vecou, no zjavne bola nad vecou až príliš. "Riešim oveľa menej vecí, ako by som riešila predtým," hovorí Prachařová o tom, ako pristupuje k chodu domácnosti. A snaží sa aj viac relaxovať.

Idylke iste neprispelo ani podozrenie, že Jakub mal pomer s herečkou Dianou Mórovou, hoci tá to razantne poprela. Otázka je, či pár ustojí aj túto krízu. Zdá sa, že v mene 7-ročného Kryšpína a ani nie 2-ročnej Mii sa o to aspoň pokúsia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie