Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Jasmina v svadobnej róbe! Sú toto TIE šaty?!
Zdielať na

Jasmina v svadobnej róbe! Sú toto TIE šaty?!

Archívna reportáž

Jasmina a Rytmus s tajnosťami drahoty nerobia. Tehotenstvo zverejnili v ešte pomerne rannom štádiu, pohlavie dieťatka tiež netajili, podelili sa aj o radosť zo zásnub a najnovšie prezradili, kde sa bude konať korunovácia ich lásky.

Obaja snúbenci na Instagrame zverejnili, že svoju lásku spečatia na pezinskom zámku, ktorý ich po rekonštrukcii skutočne ohúril. Ale ukázať sa v svadobných šatách?

​Módna návrhárka Jana Pištejová, ktorá má v opatere mnohé slovenské celebrity a pýši sa skutočne krásnymi róbami, zverejnila na svojom Instagrame fotku, kde upravuje šaty Jasmine. Ale nie hocijaké! Je jasné, že čipkovaná róba je svadobná!

Hoci Pištejka jednoznačne nenapísala, že ide presne o svadobné šaty nastávajúcej mamičky Jasminy, priznala, že výroba róby bude v jej rukách. "Veľmi sa teším na tvorbu najdôležitejších šiat v živote pre túto jedinečnú princeznú, Jasmina Alagič bude prekrásnou nevestou," napísala Jana Pištejová.

Ak by to predsa len boli Jasminine šaty, evidentne nesiahla po bielej farbe. Exkluzívna šampanská a zlatá len podčiarkujú luxus, v akom sa bude iste svadba Alagič a Vrbovského niesť.Termín síce známy nie je, ale chceli by to stihnúť do pôrodu a spomína sa už májový termín.

Predaj vstupeniek na veľkolepý Rytmusov koncert v Trnave je už v plnom prúde.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie