Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kedysi oddaní bratia, dnes spolu ani neprehovoria. Kate sa rozhodla zakročiť
Zdielať na

Kedysi oddaní bratia, dnes spolu ani neprehovoria. Kate sa rozhodla zakročiť

Archívna reportáž

Princ William a jeho brat, princ Harry, spolu aktuálne nielen nekomunikujú, ale dokonca sa snažia vzájomne sa vyhýbať. Pritom ešte pred pár rokmi boli v podstate najlepší kamaráti. Dolu vodou to začalo ísť po svadbe mladšieho z princov z herečkou Meghan Markle.

To, že manželky princov, Kate a Meghan, si nepadli práve do oka, je už pomerne známa informácia. Vzťah princa Harryho a americkej herečky ale podľa všetkého naštrbil aj vzťah bratov, najmä po svadbe mladšieho z princov.

​Prekvapivo, do sporu bratov vstúpila vojvodkyňa Kate, píše portál blesk.cz. Veľmi ťažko niesla, že sa bratia hádajú a nekomunikujú spolu. Ona sama totiž mala s Harrym vždy výborný vzťah. Rada by videla, že medzi bratmi zavládne láska, ako to vždy bolo.

​Kate na to išla prefíkane. Stretla sa najprv s Harrym a dala  mu pár dobrých rád, ako na Williama. V prvom rade sa nechala "pozvať". Švagrovi poradila, nech ich pozve na čaj do ich nového sídla Frogmore Cottage.

Prekvapivo, Harry poslúchol. V nedeľu privítali Kate a Williama na návšteve. Pri šálke čaju sa rozprávali zhruba pol hodiny. Spolu s Kate treba dúfať, že to stačilo na postupné zmierovanie bratov. Nebolo by dobré, ani politicky múdre, byť rozhádaný  s vlastným bratom, keď bude z Williama jedného dňa kráľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie