Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Polonahá Mirgová šokuje! TOTO je zmena ako hrom!
Zdielať na

Polonahá Mirgová šokuje! TOTO je zmena ako hrom!

Archívna reportáž

Dominika Mirgová celý život bojuje s kilami navyše. Zaoblená postava zjavne nebola tým, o čom speváčka sníva a tak sa rozhodla pustiť do transformácie naplno. Výsledky sú skutočne ohurujúce.

Dominika Mirgová sa zúčastnila speváckej súťaže už pred 12 rokmi a hoci nezvíťazila, na spev nezanevrela. Vydáva pesničku za pesničkou a k mnohým pridáva aj videoklipy. Obvykle je hlavnou postavou ona.

​Dominika rada dráždi a v jej klipoch ukazuje svoje telo naozaj bez ostychu. Fanúšikovia boli zvyknutí na jej ženské tvary, s tým je ale koniec. Dominika už niekoľko mesiacov tvrdo maká, cvičí, upravila stravu a podstupuje aj podporné procedúry. Výsledok je dostavil.

Fotka, ktorú pridala 27-ročná Trnavčanka na svoj Instagram ihneď získala tisíce srdiečok, lebo ozaj je čo obdivovať. Polonahá Dominika ukázala skutočne vydrenú postavu, za čo si obdiv zaslúži. Nečudo, že ju ženy zasypávajú otázkami, ako sa jej to podarilo.

"V prvom rade to nešlo zo dňa na deň. Trvá to už nejaký ten čas a výsledky sa dostavili až teraz," hovorí Dominika o realite efektívneho chudnutia. A dodala, že najmä treba jesť pravidelne a piť veľa čistej vody.

 Mama 3-ročného Peťka iste nepoľaví, keď už dokázala vydržať tak dlho. Trpezlivosť a pevná vôľa priniesli ovocie, hoci, ako priznáva, boli aj slzy, keď už nevládala a nemala chuť pokračovať. Teraz, keď si dobre nastavila metabolizmus, už ale môže občas aj zhrešiť a nič sa nestane.

Súvisiace články

Najčítanejšie