Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Najsexi muž planéty sa oženil! A TAKÁTO krásna bola nevesta!
Zdielať na

Najsexi muž planéty sa oženil! A TAKÁTO krásna bola nevesta!

Archívna reportáž

Britský herec, hudobník a DJ Idris Elba bol zvolený za najsexi muža planéty za rok 2018. S týmto titulom by sa dalo čakať, že si bude užívať neveľmi monogamný spôsob života. Ale je to presne naopak. On sa rozhodol vstúpiť do stavu manželského.

Na prvý pohľad nie je tento 46-ročný herec zrejme jednoznačný sexidol. No na druhý, tretí a ďalší si získa asi každého svojou charizmou a skvelým talentom.

Idris Elba požiadal svoju vyvolenú 29-ročnú Sabrinu Dhowre o ruku vo februári minulého roku pred priemietaním jeho filmu Yardie. Odpoveďou bolo jasné áno. A jasné áno zaznelo dvakrát aj tento víkend v Maroku, kde svoju lásku spečatili.

​Svadba sa konala v luxusnom hoteli v Marakéši, kde jedna izba stojí vyše 2000 eur na noc. Oslavy trvali tri dni, vo štvrtok začali večerou v štýle "farby trhu", v piatok sa udial samotný svadobný obrad a sobota sa niesla v znamení bielej farby na vyvrcholení oslavy.

Takto si užívala nevesta rozlúčku so slobodou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??

Príspevok, ktorý zdieľa Sabrina Dhowre (@sabrinadhowre),

Ešte v roku 2017 sa pritom Idris zaprisahával v rozhovore pre istý časopis, že viac sa už ženiť nebude. Mal to za sebou už dvakrát. Prvá manželstvo trvalo štyri roky a má z neho už 17-ročnú dcéru, druhé vydržalo len štyri mesiace. A medzitým stihol mať z iného vzťahu dnes 5-ročného syna.

Súvisiace články

Najčítanejšie