Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zabrať parkovacie miesto Rambovi?! TAKTO vystrájal!
Zdielať na

Zabrať parkovacie miesto Rambovi?! TAKTO vystrájal!

Archívna reportáž

Sylvester Stallone patrí medzi ikony akčných filmov. Hora svalov, kladný hrdina, nezameniteľný výraz tváre. Na stretnutie s ním zrejme nezabudne ani pani, ktorá sa pokúsila zaparkovať na miesto, na ktoré mal zálusk aj Sly.

Sylvester Stallonemá už 72 rokov, no zrejme nikto by mu ich ani zďaleka netipoval. Okrem skvelej kondičky, má dosť pary aj v osobnej konfrontácii. Poriadne ho nahnevala žena, s ktorou sa dostali do sporu o parkovacie miesto, píše portál Daily Mail.

K incidentu došlo v piatok v Los Angeles. Stallone práve chcel zaparkovať na voľnom mieste, keď sa tam doslova vopchala iná vodička. To nemala robiť. Sylvester zúrivo vyskočil z auta a je šťastie, že išlo o ženu, muž by si od neho zrejme zlízol drsnejší náklad.

​Po chvíľke argumentovania žena miesto opustila a prenechala ho Stallonemu. Zrejme nieto človeka, ktorý by obľúbenému hercovi napokon neustúpil. Dokonca ani policajt.

Len pár dní pred piatkovým incidentom mal Stallone iný zážitok s parkovaním. Svoj Mercedes nechal stáť na zákaze, kým on išiel spokojne nakupovať do luxusného zlatníctva. Keď sa k autu vrátil, stál pri ňom policajt. Napokon si ale priateľsky podali ruky, zjavne prehodili pár zdvorilostných fráz a Sly odišiel bez pokuty.

Súvisiace články

Najčítanejšie