Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Exmanželka Lukáša Adamca havarovala s deťmi v aute!
Zdielať na

Exmanželka Lukáša Adamca havarovala s deťmi v aute!

Archívna reportáž

Manželstvo 31-ročného Lukáša Adamca dlho nevydržalo. S 29-ročnou Miriam spolu boli len 5 rokov, počas ktorých sa im narodili dve deti. Práve tie boli teraz spolu so svojou mamou v aute, keď došlo k nehode.

Po rozvode sa Miriam vrátila z Bratislavy späť do rodných Košíc a deti vzala so sebou. Jej návrat sa ale nezačal práve radostne.

​Adamec má s Miriam 4-ročného Tea a dvojročnú Leu. Deti práve viezla ich mama v aute, keď prišiel náraz. Našťastie, nešlo o nič dramatické. "Pán za volantom mal len 19 rokov a ponáhľal sa do školy, neskúsený, mladý vodič. Dúfam, že sa poučil a v najbližších rokoch už nikomu kufor nepobozká," opísala situáciu Miriam, píše portál blesk.cz.

Išlo teda len o tzv. plecharinu a nikomu sa nič nestalo. Miriam mala šťastie, že auto, ktoré do nich vrazilo, nešlo rýchlo. Dosť, že má za sebou nie práve radostné obdobie, keď sa musí vyrovnávať s krachom manželstva. "Stala som sa slobodnou matkou a všetok čas a energii som sústredila na budovanie nového života v rodnom meste, v novom prostredí, s novými ľuďmi," napísala Miriam pred časom na svoj blog.

Súvisiace články

Najčítanejšie