Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Miss Slovensko 2019 má víťazku! TOTO je najkrajšia Slovenka!
Zdielať na

Miss Slovensko 2019 má víťazku! TOTO je najkrajšia Slovenka!

Miss Slovensko je u nás najstaršou súťažou krásy. Korunku v nej dostávajú krásne ženy už od osamostatnenia Slovenska v roku 1993, pričom prvou Miss bola Karin Majtánová.

V sobotu večer nasadili korunku na hlavu už 27. Miss Slovensko. Kráľovnou krásy pre rok 2019 sa stala Bratislavčanka Frederika Kurtulíková, ktorá súťažila s číslom 4. "Triasli sa mi nohy, stále tomu nemôžem uveriť, mám sucho v ústach," povedala šokovaná víťazka.

Na druhom mieste skončila Alica Ondrášová z Unína s číslom 2. Druhou vicemiss sa stala Natália Hrušovská z Nitry, ktorá mala číslo jeden. Víťazkou Miss Sympatia aj Miss Press sa stala Tereza Turzová z Púchova.

​O víťazke Miss Slovensko 2019 rozhodovala porota na čele s predsedníčkou a bývalou Miss Slovensko z roku 2013 Karolínou Chomistekovou. "Frederika je pre mňa stelesnením elegancie, jemnosti, ideálna Miss Slovensko," povedala o novej kráľovnej Chomisteková. O najkrajšej Slovenke hlasovala aj Miss Supranational 2018, Portoričanka Valeria Vazquez Latorre a ďalších šesť členov poroty.

​Veľkolepou šou divákov sprevádzal český moderátor Libor Bouček a sekundoval mu Michal Sabo. Nechýbala promenáda v plavkách, a dievčatá museli preukázať pri prezentácii schopností aj svoj talent. V programe sa blysli aj Celeste Buckingham či Adam Ďurica.

Miss Slovensko 2019 získala neuveriteľných 25 cien, na čele s automobilom, ale nemenej atraktívnou je aj dovolenka v Ománe, alebo trojizbový byt na jeden rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie