Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Jasmina s bábätkom! K prekrásnej fotke pridala aj vrúcne vyznanie
Zdielať na

Jasmina s bábätkom! K prekrásnej fotke pridala aj vrúcne vyznanie

Archívna reportáž

Už to nepotrvá dlho a Jasmina Alagič sa stane matkou. Azda všetky ženy by súhlasili, že je to jeden z najsilnejších momentov života. Ešte skôr, ako Jasmine, sa tento zázrak kolobehu života podaril jej sestre, Alexandre.

Odkedy sa Jasmininej o 5 rokov staršej sestre narodilo v marci bábätko, akoby sa puto medzi sestrami ešte prehĺbilo. Nečudo, Jasmina je v očakávaní a preto na bábo svojej drahej sestry reaguje obzvlášť citlivo a vrúcne.

Internet pobláznila Jasmina fotkou s bábätkom už dvakrát. Prvý raz rovno z pôrodnice, kde sa aj s Patrikom s jej synovčekom odfotili. Druhýkrát to bola rozkošná fotka spiaceho bábätka na Jasmininej hrudi. A teraz prichádza tretia prekrásna fotka. Jasmina a bábo spolu vo vani.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ten život si scenár píše sám.. Plánuje ho presne tak ako uzná za najvhodnejšie.. A píše ho najlepšie ako môže.. To že sme boli rovnako tehotné s mojou sestrou a s jednou z mojich najlepších kamarátok ktoré to už majú šťastne za sebou❤️❤️❤️❤️ je neopísateľné nádherný scenár. Verím že naše deti budú vyrastať spolu presne ako my, ich maminy, že im ukážeme význam skutočného puta celoživotnych priateľstiev takých tých o ktorých nikdy nemusíš zapochybovať či Ťa sklamú pretože sa navzájom budú brať ako rodina. A to je to úplne najdôležitejšie❣️ Áno veci sa zmenili, naše životy sa menia... A ďakujem Ti Bože zato ? Krásny večer? #life #mojsynovec

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic),

Jasmina pridala aj krásne vyznanie svojej milovanej sestre: "To, že sme boli rovnako tehotné s mojou sestrou a s jednou z mojich najlepších kamarátok, ktoré to už majú šťastne za sebou, je neopísateľné nádherný scenár".

Medzi deťmi Alexandry a Jasminy bude len pár mesačný rozdiel a tak sa dá predpokladať, že budú vyrastať ako súrodenci. "Verím, že naše deti budú vyrastať spolu presne ako my, ich maminy, že im ukážeme význam skutočného puta celoživotnych priateľstiev, takých tých, o ktorých nikdy nemusíš zapochybovať či ťa sklamú, pretože sa navzájom budú brať ako rodina. A to je to úplne najdôležitejšie," pokračovala Jasmina rozcítene.

Ešte pred pôrodom ale čaká na Jasminu iná veľká udalosť. Ako sa podľa všetkého zdá, svadbu chcú s Patrikom stihnúť ešte v máji.

Predaj vstupeniek na veľkolepý Rytmusov koncert v Trnave je už v plnom prúde.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie