Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan má DNES rodiť! A Harry odišiel z domu
Zdielať na

Meghan má DNES rodiť! A Harry odišiel z domu

Archívna reportáž

Práve 28. apríl má byť podľa magazínu The Sun vypočítaným termínom pôrodu vojvodkyne zo Sussexu. Meghan Markle ale ostala v tento dôležitý deň bez opory svojho manžela. Ten dal prednosť pracovným povinnostiam.

Vypočítané termíny pôrodu zväčša nevyjdú na deň presne. Ale v ktorýkoľvek deň okolo toho dátumu je už vždy vysoko pravdepodobné, že sa bábätko narodí.

​Meghan Markle má ten svoj deň D stanovený údajne na 28. apríla, hoci špekulovalo sa aj o 27. apríli, manželia to totiž oficiálne nikdy nezverejnili. Harry sa ale rozhodol riskovať a od svojej manželky odišiel do Londýna. Koná sa tam tradičný Londýnsky maratón a princ je už roky jeho patrónom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today, The Duke of Sussex, Patron of The London Marathon Charitable Trust, attended the 2019 @LondonMarathon where he cheered on runners, thanked volunteers for their selfless support, and congratulated the winners. The Duke has been Patron of the Trust since 2012 because he believes that mental fitness is absolutely crucial to our wellbeing. These runners not only set a goal for themselves personally and emotionally, but the majority of runners choose to raise money for charity. It’s the perfect fusion of doing something good for yourself while doing good for others. The joyful atmosphere created by locals, tourists, families and friends speaks to the spirit of what community is all about - supporting one another, even complete strangers. The @LondonMarathon is the biggest one-day fundraising event on the planet. This year’s Marathon will see the total raised for charity surpass a record-breaking £1 billion. So for every runner, volunteer, sponsor and member of the public that has played a part in making today a success - thanks a billion! Photo cred: PA

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

Keď dnes prišla miliónom odoberateľov instagramového účtu sussexroyal notifikácia, mnohí zrejme mali infarktové stavy, že je to správa o narodení bábätka. Nejeden to aj v komentároch priznal. V skutočnosti to bola správa o Harryho podpore účastníkom maratónu, ktorý je medzi bežcami veľmi populárny.

Meghan zatiaľ ostala doma, ale nie sama. Spoločnosť jej robí jej mama Doria Ragland, ktorá za ňou priletela pred vyše týždňom ako podpora v najdôležitejšej chvíli. Meghan je pripravená, absolvovala aj prípravu na čo najprirodzenejší pôrod, ktorý s Harrym plánujú dokonca v domácom prostredí.

Špekulácie, že bábo je už na svete, ale neustávajú. Meghan sa nezúčastnila tradičnej veľkonočnej omše, kam chodí celá kráľovská rodina. A vrtuľník nad usadlosťou Frogmore Cottage, kde Meghan a Harry bývajú bol už len čerešničkou nad konšpiráciami. Oficiálne ale ešte nič nezverejnili, ostáva teda len čakať.

Súvisiace články

Najčítanejšie