Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jasminina druhá mama? Tento vzťah je viac ako priateľský
Zdielať na

Jasminina druhá mama? Tento vzťah je viac ako priateľský

Archívna reportáž

Nielen manažérka, ale aj blízka priateľka. Dokonca sa zdá, že aj niečo, ako druhá mama. Taký vzťah je podľa všetkého medzi 44-ročnou Gabrielou Drobovou a nastávajúcou mamičkou Jasminou Alagič.

Spoločné fotky plné srdiečok zverejňujú obe už dlho. Odkedy ale čaká Jasmina bábätko, akoby k sebe mali ešte bližšie.

Úspešnej manažérke Drobovej totiž tento dar zatiaľ dopriaty nebol. O to viac sa teší zo šťastia svojej priateľky. Medzi ženami je síce rozdiel len 15 rokov, no Gabika sa aj tak cíti ako Jasminina mama.

"Ani si neviete predstaviť akú radosť zažívam, keď je v mojich možnostiach pomôcť ľuďom okolo mňa plniť si ich sny. Aj keď mi vlastné deti neboli (zatiaľ) dopriate, pri mnohých sa cítim ako hrdá mama," napísala ako komentár k fotke s Jasminou Drobová.

Tá jej vyznanie neostala dlžná a pridala komentár: "Ďakujem ti veľmi za všetko, čo pre mňa robíš, mama moja. Vďaka tebe je môj sen skutočný".

Gabriela v jednom z príspevkov na sociálnej sieti priznala, že nemať deti nebolo jej rozhodnutie. Ako ale zo slovka "zatiaľ" jednoznačne cítiť, ešte to nevzdáva. Napokon, dnes už bežne rodia aj štyridsiatničky, ako to prednedávnom dokázala napríklad aj 47-ročná Adriana Sklenaříková.

Súvisiace články

Najčítanejšie