Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Škandál na odovzdávaní cien OTO! Víťazi si ich prevzali napriek výpadku elektriny
Zdielať na

Škandál na odovzdávaní cien OTO! Víťazi si ich prevzali napriek výpadku elektriny

Osobnosť televíznej obrazovky si volili diváci už v 19. ročníku. Redaktori, moderátori, ale aj herci, speváci, skupiny a jednotlivé relácie každý rok súperia o priazeň divákov. Tu sú víťazi za rok 2018.

Slovenské národné divadlo v sobotu 13. apríla hostilo osobnosti slovenského mediálneho sveta. Krásne róby, výborná nálada, humor, aj šťastní víťazi. Stalo sa ale to, čo nikto nečakal. Celé SND sa počas kategórie Speváčka roka ocitlo v tme. A zdá sa, že to nebolo plánované, hoci na sociálnych sieťach sú ľudia presvedčení, že to bola súčasť scenára. Moderátori, aj publikum situáciu zvládli v bez väčších problémov, zasvietili si mobilmi.

Minulý rok to dopadlo takto:

​Diváci rozhodovali v 19. kategóriách. Do užšieho výberu sa dostalo sedem osobností v každej kategórii, do finále traja, ale víťaz bol len jeden. Ceny si prevzali počas vyše trojhodinovej šou.

Tento rok zažiarili nastávajúce mamičky, brušká predviedli hneď tri - Jasmina Alagič, Kristína Tormová a Veronika Cifrová Ostrihoňová. Všetkým to vo vypasovaných šatách mimoriadne svedčalo.

​Za najväčšie hviezdy večera ale mnohí označili deti - prvýkrát im bolo umožnené vystúpiť na pódium, hoci už roky mnohé žiaria v slovenských seriáloch. Aktuálne dokonca pomerne hromadne aj v jojkárskom seriáli Som mama. Svoju chvíľu využili naplno a spontánnosťou, ale aj slušným hereckým výkonom si všetkých získali.

V kategórii Redaktor spravodajstva sa tešil už tradične aj jojkár spod Tatier, obľúbený reportér Jožko Kubáni. Finálovú nomináciu v kategórii moderátor spravodajstva si užíval aj moderátor Janko Mečiar, ktorý už jedného OTA doma má. Vo finálovej trojke v kategórii program roka bola aj divácky obľúbená relácia Vila Rozborila V siedmom nebi. A rovnako sa z finále tešil seriál Som mama.

Televízia JOJ ďakuje svojim priaznivcom za hlasy pre finalistov, víťaznú sošku si odniesla zábavná relácia Inkognito a zabávač Michal Hudák, ktorý získal aj cenu Absolútny OTO. Cenu týždenníka Plus 7 dní získal seriál Za sklom.

VÍŤAZI ANKETY OTO 2018:

KOMENTÁTOR ŠPORTU - Marcel Merčiak

MODERÁTOR ŠPORTU - Peter Varinský

REDAKTORKA SPRAVODAJSTVA - Veronika Cifrová Ostrihoňová

MODERÁTOR TV SPRAVODAJSTVA - Ľubomír Bajaník

ZÁBAVNÝ PROGRAM - Inkognito

OSOBNOSŤ TV PUBLICISTIKY -  Kristína Kövešová

MODERÁTORKA TV PROGRAMU - Adela Vinczeová

SERIÁL ROKA - Oteckovia

SKUPINA ROKA - IMT Smile

SPEVÁČKA ROKA - Sima Martausová

SPEVÁK ROKA - Kali

ZABÁVAČ ROKA - Michal Hudák

HEREČKA ROKA - Zuzana Mauréry

HEREC ROKA - Vladimír Kobielsky

PROGRAM ROKA - Zem spieva

ABSOLÚTNY OTO - Michal Hudák

SIEŇ SLÁVY - Juraj Jakubisko

Súvisiace články

Najčítanejšie