Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zvrat v rozvodovom konaní! Angelina chce Brada späť
Zdielať na

Zvrat v rozvodovom konaní! Angelina chce Brada späť

Archívna reportáž

Už tretí rok sa naťahuje asi najsledovanejší rozvod sveta. Bola to 43-ročná Angelina Jolie, ktorá v roku 2016 podala žiadosť o rozvod s 55-ročným Bradom Pittom, no britský bulvárny denník The Sun tvrdí, že ona je zároveň aj príčinou, prečo sa konanie tak naťahuje.

Zo začiatku veľmi dramatický rozvod, pričom nechýbalo ani verejné ohováranie, útoky a obvinenia, sa postupne upokojil, no stále nedospel do konca. Je to ale údajne Angelina, ktorá proces stále naťahuje. Zdá sa, že má vážny dôvod.

Angelina Bradovi oznámila, že sa chce k nemu vrátiť,“ prezradil zásadnú informáciu anonymní zdroj denníku The Sun.Chcela by, aby zase boli rodina. Preto to Bradovi tak veľmi sťažuje, každým detailom ich rozvodu,“ pokračuje zdroj vo vyzrádzaní detailov.

​Zdá sa, že rozprávka sa konať nebude. Ak Angelina čakala, že Brad sa jej celý vďačný vrhne do náručia, nič také sa nedeje. O návrat k Angeline záujem nemá, želá si len korektné vzťahy a pokoj. Hlavným dôvodom je ich šesť detí, tri vlastné a tri adoptované.

Angelina vraj môže byť rada, že Bradovi na pokoji v rodine tak veľmi záleží, inak by mal verejnosti tiež čo povedať, no radšej mlčí. "Angelina ten proces strašne naťahuje, ale jeho postoj to nezmení. Brad si to želá uzavrieť– to sa mohlo stať už pred rokom, lenže ona nie a nie povoliť,“ prezradil tajný zdroj.

Kým Angelina sa od rozchodu veľmi s mužmi neukazuje, Brad už randil s viacerými, napríklad aj s Charlize Theron a v hre je stále aj jeho bývalá manželka Jennifer Aniston.

Súvisiace články

Najčítanejšie