Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Populárny stand up komik zomrel po vtipe o smrti priamo na pódiu!
Zdielať na

Populárny stand up komik zomrel po vtipe o smrti priamo na pódiu!

Zdroj: Reprofoto/MySpace

K úmrtiu známeho stand up komika prišlo vo štvrtok večer priamo na pódiu počas jeho vystúpenia. Len niekoľko minút predtým si pritom robil z vlastnej smrti žarty.

Britský stand up komik, 60-ročný Ian Cognito, zomrel počas predstavenia v klube v Bibestri na juhu Anglicka.  "Predstavte si, že by som tu teraz priamo pred vami zomrel," prihováral sa 60-ročný Cognito divákom. Všetci sa dobre bavili.

"Keď si neskôr počas svojho vystúpenia náhle sadol na stoličku, začal ťažko dýchať a dlho nič nehovoril, všetci si mysleli, že ide o ďalší žart a smiali sa," popisuje situáciu organizátor podujatia Andrew Bird. Ako hovorí, až po niekoľkých minútach, keď mu prišlo zvláštne, že jeho herecký kolega sa stále nehýbe, išiel za ním na pódium.

"Ešte aj keď som ho chytal za ruku, predpokladal som, že zrazu spraví ´hu!´," povedal Bird pre BBC. Komik však už bol v tej chvíli mŕtvy, nepomohla ani snaha o oživovanie a privolaní zdravotníci na mieste skonštatovali jeho smrť. Príčinou bol srdcový infarkt.

Sociálne siete zaplavili kondolencie, jedna z fanúšičiek napísala veľmi trefne: "Zomrel počas toho, ako ľudí rozosmial a to je pre komika skutočne epické!" Pripojila aj populárny citát z jedného z Ianových vystúpení.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie