Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dara ukázala bradavky. Fanúšikovia sa hádajú, či je to v poriadku
Zdielať na

Dara ukázala bradavky. Fanúšikovia sa hádajú, či je to v poriadku

Archívna reportáž

Neprejde pomaly týždeň, aby Dara Rolins nepridala na svoj Instagram poriadne dráždivú fotku. Videli sme jej tehličky na bruchu, zadok, takmer nahé prsia. A aby bol obraz dokonalý, teraz doplnila aj predstavu o bradavkách.

Je všeobecne známe, že Dara podstúpila už pomerne dávno plastickú operáciu pŕs. Dokonca už absolvovala aj výmenu implantátov, ktorá sa robí obvykle zhruba po 10 rokoch. Či tie prvé, alebo nové, ukazuje ich rada.

Iste, ukazuje ich v rámci slušnosti, teda nikdy nie v plnej kráse. Prednedávnom jej spoza bundy vykúkal poriadny kus a fanúšikovia ju za to dosť skritizovali.

​Dara si ale z prudérnych ľudí zjavne ťažkú hlavu nerobí. Len pár dní po dráždivej fotke pridala ďalšiu. Tentokrát nenechala veľa priestoru fantázii, keď sa jej pod tričkom veľmi dôrazne rysuje bradavka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello utorok✌? Aký je ten váš? Môj, slnečný:) ??☀️? #itsabeautifulday #anefotmakedjem ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Fanúšikovia sa opäť rozdelili do dvoch táborov. Kým jedni tvrdia, že bradavka je normálna súčasť tela a navyše slúži primárne na kŕmenie detí, nie na dráždenie mužov, ľudia z druhého tábora hovoria, že by ich nemalo byť vidno, alebo či myslí na svoje dcéru, keď sa takto ukazuje. Dara nereagovala, zrejme jej takéto reči nezabránia robiť to, čo sama uzná za vhodné.

Súvisiace články

Najčítanejšie