Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sexidol Depp je závislé monštrum! Bála som sa o život, tvrdí jeho exmanželka
Zdielať na

Sexidol Depp je závislé monštrum! Bála som sa o život, tvrdí jeho exmanželka

Archívna reportáž

Hollywoodska láska dopadla dramaticky. Amber Heard nevydržala v manželstve s búrlivákom Johnnym Deppom ani tri roky. V roku 2017 ich síce rozviedli, no špinavosti na seba vyťahujú aj naďalej.

V roku 2016 podala 32-ročná herečka Amber Heard žiadosť o rozvod s 55-ročným Deppom. Nemalo ísť pritom len o bežného nezhody, ale o domáce násilie, ktorého si údajne Amber užila až až.

Jej slová o bitke a dokonca aj škrtení zverejnené vo Washington Post Johnnyho poriadne rozzúrili. Zareagoval žalobou, v ktorej žiada od bývalej manželky 50 miliónov. Neodkázal zniesť, že ho nazýva násilníkom. Tvrdil, že je to úplný nezmysel.

​​Amber reagovala ďalším protiútokom, píše portál blesk.cz. "Asi rok od začiatku nášho vzťahu som si uvedomila, že Johnny je závislý na alkohole a drogách. V niektorých situáciách dokonca miešal drogy s liekmi na predpis a neraz som mu musela volať lekársku pomoc," tvrdí Heard.

Čo ale bolo podľa jej slov najhoršie, bola premena, ktorú s ním dokázala zmena stavu pod vplyvom omamných látok spraviť. "Mala som strach o nás oboch. Stal sa z neho totiž úplne iný človek - násilný a desivý. Volali sme ho Monštrum Johhny," opísala dramatické chvíle Amber.

​Príšerný zážitok mala údajne aj z letu do Bostonu v roku 2014, keď mala za sebou nakrúcanie milostných scén s Jamesom Francom. Johnny chytil žiarlivostný amok a svoju ženu dokonca dokopal. Po týchto útokoch sa napokon síce vždy ospravedlňoval, ale nič sa nezmenilo.

Amber niekoľkokrát zverejnila svoje fotky s modrinami a faktom je aj to, že Johnnyho už neraz novinári nafotili poriadne opitého. Či je ale tvrdenie o jeho násilnom správaní pravdivé rozhodne až súd. Zlé jazyky tvrdia, že Amber sa chce len vyhnúť plateniu odškodného za ohováranie.

Súvisiace články

Najčítanejšie