Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Urobil mi to, čo Ivete Bartošovej, zúfa si Pomejeho manželka
Zdielať na

Urobil mi to, čo Ivete Bartošovej, zúfa si Pomejeho manželka

Nedávno prekonal Jiří Pomeje (53) rakovinu hrtanu. Po návrate z nemocnice sa ale vrátil do starých koľají a čoraz viac času trávil v krčme. Jeho manželka Andrea (29) zbalila ich štvorročnú dcéru a odišla k rodičom. Sama tvrdí, že jeho choroba len rozvod oddialila, ale na spadnutie bol už oveľa skôr.

"Už dávnejšie sme mali problémy. A veľké problémy. Choroba bola niečím, čo nás malo vytiahnuť z bažiny a Jirko mal pochopiť, ako to chodí. Myslela som, že získa zodpovednosť. Ľudia sa ale zrejme nemenia. Od narodenia dcéry sme riešili tonu problémov. Niekoľkokrát som sa zbalila, že to nedám. Keby neochorel, už dávno nie sme spolu," povedala v rozhovore pre český Blesk Andrea Pomeje.

Ako sama tvrdí, dlho manžela držala nad vodou. Ale pochopila, že to nepomáha. "Musí padnúť na úplne dno. Mrzí ma, že to tak dopadlo. Lebo on je dobrý človek," uviedla.

Keď ochorel na rakovinu, Andrea vedela, že je zle. Nielen po psychickej, ale aj finančnej stránke to bol pre rodinu mimoriadne ťažký rok. 

"Všetky problémy vždy riešil alkoholom. A klamal. Keď si prečítate staré rozhovory s jeho exmanželkami, Michaelou Kuklovou a Ivetou Bartošovou, zistíte, že náš vzťah je ako cez kopirák," priznala.

"Jirko je teatrálny. Keď sa rozchádzal s Bartošovou, býval demonštratívne na Hlavnej stanici. Mohol pritom bývať u rodičov. Po rozchode s Kuklovou stál na Nuselskom moste. Neviem, čo sa bude diať teraz," vyslovila s obavami dídžejka.

Súvisiace články

Najčítanejšie