Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dara vyložila karty na stôl. Taká je PRAVDA o rozchode s Rytmusom
Zdielať na

Dara vyložila karty na stôl. Taká je PRAVDA o rozchode s Rytmusom

Archívna reportáž

Minulú stredu sa Dara Rolins (45) a Rytmus (41) rozišli. Začalo sa objavovať množstvo špekulácií, že sa ich cesty rozišli už oveľa skôr. Verejnosť si nevie predstaviť, že za rozpadom sedemročného vzťahu nestoja zvláštne okolnosti. Speváčka sa ale rozhodla uviesť veci na pravú mieru.

"Nemám potrebu byť v očiach verejnosti tá lepšia, pretože si úprimne myslím, že zo mňa naši vychovali slušného človeka. S Patrikom sme prežili skvelý čas, hoci pre mnohých bol od začiatku náš vzťah nekonvenčný a ťažko pochopiteľný," začala svoje rozprávanie Dara.

"Milovali sme sa, a preto sme si dokázali vyhovieť v tej zložitosti spoločného spolužitia a organizovania nášho pracovného a voľného času. Pre oboch je naša práca veľmi dôležitá. To, ako veľmi, ale dokáže, s dovolením, pochopí len umelec. Tento druh lásky a určité závislosti sa nedajú nahradiť," pokračovala Rolins.

"A chcieť to po jednom alebo druhom, je zničujúce. V mojom prípade ma najviac bezkonkurenčne prvé miesto v srdci moja dcéra. Miera kompromisu a lásky je vždy individuálna. Som žena a ženy sú všeobecne citlivejšie," napísala na sociálnej sieti.

"Nehrali sme divadlo ani na verejnosti, ani v súkromí. Boli sme si blízki, i keď sme paradoxne cítili, že sa jeden druhému vzďaľujeme. Bolo ťažké urobiť finálny krok. Nikdy sme neprestali byť najlepšími priateľmi. Šlo iba o to priznať si nahlas, že obaja chceme od vzťahu viac. A to je všetko," dodala.

Nie tak dávno sa dnes už bývalí partneri zúčastnili svadby svojich priateľov na Bali. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie