Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kate Hudson je tretíkrát tehotná, pohlavie bábätka prezradili balóny
Zdielať na

Kate Hudson je tretíkrát tehotná, pohlavie bábätka prezradili balóny

Americká herečka Kate Hudson (38) je tehotná. Tridsaťosemročná rodáčka z Los Angeles sa stane tretíkrát matkou.

Herečka prezradila radostnú novinku prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila krátke video, v ktorom v spoločnosti svojho partnera Danny Fujikawa a ďalších ľudí prasknú veľké čierne balóny a z nich napokon vyletia ružové balóniky a konfety.

Hudson taktiež prezradila, že má za sebou najnáročnejší trimester spomedzi jej doterajších tehotenstiev.

https://www.instagram.com/p/BhPKzU8AMhT/?taken-by=katehudson

Herečka má s bývalým manželom Chrisom Robinsonom z už nefungujúcej kapely The Black Crowes 14-ročného syna Rydera. S niekdajším snúbencom Mattom Bellamym zo skupiny Muse zas splodila syna Binghama, ktorý prišiel na svet v júli 2011.

​Po rozchode Brada Pitta a Angeliny Jolie ju spájali práve s hollywoodskym hercom. Dokonca jej matka, herečka Goldie Hawn, mala tieto správy potvrdiť a tešiť sa na nového zaťa.

Kate Hudson je dcérou herečky Goldie Hawn a upozornila na seba účinkovaním v snímke Na pokraji slávy (2000), za ktorú získala Zlatý glóbus, nominácie na Oscara a cenu BAFTA.

Okrem toho sa objavila vo filmoch Ako prísť o muža za desať dní (2003), Alex a Emma (2003), Vojna neviest (2009), Malý kúsok neba (2011), Tvoj snúbenec, môj milenec (2011), Wish I Was Here (2014), Deepwater Horizon: More v plameňoch (2016) či Deň matiek (2016).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie