Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rozvod mohol navrhnúť len hlupák, povedala Heribanovej mama
Zdielať na

Rozvod mohol navrhnúť len hlupák, povedala Heribanovej mama

Nečakaný rozvod v rodine niekdajšej moderátorky Aleny Heribanovej bol pre mnohých šok. Ku krachu dlhoročného manželstva sa vyjadrila aj mama Heribanovej, ktorá zaťovi adresovala poriadne drsné slová.

Mária Repčíkova (82), mama Aleny Heribanovej (62), je sklamaná a nešťastná od chvíle, čo sa od susediek dozvedela o krachujúcom manželstve svojej dcéry.

Jej slová adresované zaťovi však jasne hovoria o tom, že má na neho poriadne ťažké srdce. Ostrou kritikou nešetrila. "Myslím si, že len hlupák mohol toto navrhnúť," povedala pre Plusku.

Jozef Heriban ostal u svojej svokry v nemilosti a prezradila, že sa s ním momentálne ani nerozpráva a narovinu mu položila aj otázku, čo mu ešte chýbalo k životu.

​Rovnako ju trápi, že v ich rodine ešte nikdy nedošlo k rozvodu a ani v tomto prípade naň nevidí dôvod. Vyťažená moderátorka sa vraj každý víkend poctivo vracala domov, varila a prala.

"Alenka je vo Viedni prešťastná. Organizuje, reprezentuje Slovensko, zvoláva. A mám dojem, že jej muž má pocit, že zostal trocha v tieni," dodala svokra.

Heribanovcom krachlo manželstvo po štyridsiatich rokoch spoločného života.

Súvisiace články

Najčítanejšie