Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Alena Heribanová a jej prvé slová o rozvode
Zdielať na

Alena Heribanová a jej prvé slová o rozvode

Jednu z najznámejších slovenských moderátoriek poznáme vždy usmiatu. Teraz má však dôvod skôr na smútok. Po štyridsiatich rokoch sa rozvádza so svojím manželom Jozefom, s ktorým roky tvorila šťastný pár.

Každý rok patrili medzi najlepších tanečníkov na prestížnom Plese v Opere. Spoločne sa tešili nielen so svojich krásnych dospelých dcér, ale už aj z druhého vnúčatka. Fakt, že sa manželstvo bývalej moderátorky a spisovateľa rozpadlo, potvrdila Televízii JOJ aj samotná Alena Heribanová. Tá už niekoľko rokov šéfuje v Slovenskom inštitúte vo Viedni.

Počkali si 

"Je to pravda a zároveň sa ospravedlňujem, že takúto veľmi citlivú súkromnú vec nemôžem riešiť s novinármi," napísala v SMS správe.

Obe dcéry Aleny a Jozefa Heribanovcov sú už vydaté. Staršia Tamara sa vydávala v roku 2014. Jej manželom je uznávaný fotograf Braňo Šimončík, spolu majú dcérku Emíliu a momentálne žijú v Portugalsku.

Mladšia Babsy sa vydala pred rokom a iba pred troma týždňami priviedla na svet druhé vnúčatko Heribanovcov, dievčatko Izabelku.

Manželia Heribanovci spolu so svojimi dcérami a vnučkami pôsobili na fotografiách šťastne a nič nenasvedčovalo tomu, že by sa schyľovalo k rozvodu. Vyzerá to tak, že si tento prominentný pár počkal na vydaj oboch svojich dcér a narodenie vnučiek a zrejme nastal čas, aby sa ich cesty po štyroch desaťročiach rozišli.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie