Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nastal zvrat v kauze Gregorová Koptík
Zdielať na

Nastal zvrat v kauze Gregorová Koptík

Archívna reportáž

Exmilenec Hany Gregorovej po oplzlých básňach a intímnych fotkých zmenil rétoriku. Znovu si otvoril profil na sociálnej sieti. Po tom, čo chcel svoju lásku zničiť, teraz sa jej ospravedlňuje a prosí o odpustenie.

Ondřej Koptík (34) nezvláda rozchod s herečkou Hanou Gregorovou (65). Vdova po Radkovi Brzobohatom mu dala kopačky po tom, čo mu objavila marihuanu.

Následne ho vyhodila z bytu a veci mu poslala kuriérom. Koptík takýto drsný koniec nevedel predýchať a začal vystrájať ako zmyslov zbavený. Najprv mal opletačky s políciou, skončil dokonca na psychiatrii, a následne začali útoky prostredníctvom sociálnej siete.

Na Facebooku zverejnil status, v ktorom Gregorovú označuje za mrchu a naznačil, že sa jej pomstí. Príliš silnou kávou však boli následné verše, ktoré jej venoval. Boli plné sexu a oplzlostí. Nechýbali ani spoločné intímne fotky.

"Bola to chyba. Nechcel som ťa zraniť, ja, úbohá spodina šoubiznisu. Videl som dnes tvoju foto. Nezostalo suché oko. Láska, prosím, odpusť sprosté básne," napísal Koptík.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie