Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Koptíkovi sa vyhráža vdovec Ivety Bartošovej
Zdielať na

Koptíkovi sa vyhráža vdovec Ivety Bartošovej

Archívna reportáž

Správanie Ondřeja Koptíka (34) po rozchode so slovenskou herečkou Hanou Gregorovou (65) udivuje celé Česko a už aj Slovensko. Teraz ale prišiel zásah z nečakanej strany. Koptíkovi poslal drsný odkaz vdovec po Ivete Bartošovej (†48) Josef Rychtář (59). Nazval ho monštrom a varoval ho, aby sa mu neplietol do cesty. Lebo inak...

Koptík plní už mesiac svoj profil na sociálnej sieti poéziou, fotkami a intímnosťami zo spoločného života s herečkou Hanou Gregorovou. Všemožne sa snaží získať jej pozornosť, ale ona doteraz nezareagovala

Na stranu herečky sa teraz postavil vdovec tragicky zosnulnej Ivety Bartošovej. 

"Koptík si zaslúži dostať, čo mu patrí," povedal Rychtář. "Pán Brzobohatý je legenda a nezaslúži si, aby niekto šľapal po jeho pamiatke," dodal.

​Exmilenec Gregorovej mu lezie na nervy hlavne preto, že mu svojím správaním pripomína jeho úhlavného nepriateľa a obdivovateľa jeho zosnulej ženy Zděňka Macuru (43).

V minulosti sa s ním niekoľkokrát pobil. Tvrdí, že Koptík môže byť rád, že sa mu zatiaľ nedostal do rúk. "Je to ľudské monštrum. Takto by sa chlap k dáme správať nemal," uviedol. 

Súvisiace články

Najčítanejšie