Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Gregorová chcela, aby sa Koptík rozviedol. On túžil iba po rozkoši
Zdielať na

Gregorová chcela, aby sa Koptík rozviedol. On túžil iba po rozkoši

Archívna reportáž

Celá Česká republika žije búrlivým rozchodom herečky Hany Gregorovej (65) a Ondřeja Koptíka (34). Pre rokmi nikomu toto meno nič nehovorilo a on bol vzorný manžel a otec dvoch detí. Žil usporiadaný život, až kým sa nespoznal...Záver už všetci dobre poznáme.

Koptík sa zoznámil s Gregorovou v júli 2015. Pomáhal jej doma zapojiť internet. Preskočila iskra a Ondřej vtedy Hane tvrdil, že je rozvedený. V tom čase bol ale stále ženatý. S manželkou však mali problémy, píše Blesk.

"Odlúčili sme sa, žiadne maznanie v posteli. Každý spal na svojej strane. Po rokoch je to ťažké, obnoviť náboj medzi dvoma ľuďmi," vysvetlil odcudzenie s exmanželkou Pavlínou.

Rozvedený a odkopnutý

Vinu dáva čiastočne aj sebe. Venoval sa viac svojej práci a nie rodine. Všetko zašlo až tak ďaleko, že si začal hľadať dámsku spoločnosť niekde inde. Dva mesiace manželku podvádzal. Hľadal iba mimomanželské potešenie.

Lenže po tom, čo spoznal herečku, vykľul sa z toho vážny vzťah. Dvojica spolu dokonca bývala a Ondřej sa kvôli tomu rozviedol. "Rozvod bol na prianie Hanky, dala mi ultimátum, že sa do roka musím rozviesť," tvrdil Koptík. Gregorová ho doviedla k právnikom. 

"Dnes som rozvedený a aj odkopnutý," dodal smutne.

Tretí týždeň používa všetky prostriedky, aby získal Gregorovú naspäť. Básne plné podrobností o ich sexe zverejnené na sociálnej sieti, intímne fotky, vyhrážanie sa či bombardovanie smskami. To všetko vyskúšal, avšak neúspešne. Herečka sa naďalej skrýva a nereaguje.

Súvisiace články

Najčítanejšie