Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ak ho bude sledovať 3 000 ľudí, Koptík zverejní nahrávky
Zdielať na

Ak ho bude sledovať 3 000 ľudí, Koptík zverejní nahrávky

Archívna reportáž

Herečka Hana Gregorová (65) prežíva posledné týždne peklo. Po tom, čo odkopla mladého milenca Ondřeja Koptíka (34), sa jej život obrátil naruby. Deň čo deň zverejňuje pikantnosti z ich kedysi šťastného spoločného života a aby toho nebolo málo, v talóne má aj videá, ktoré mieni zverejniť, ak ho bude na sociálnej sieti sledovať tritisíc ľudí.

Rok a pol randila slovenská herečka s českým mladíkom. Vdova po hercovi Radkovi Brzobohatom sa zamilovala do Ondřeja Koptíka. Vtedy ale netušila, čo ju čaká. Po búrlivom rozchode sa rozhodol, že Gregorovú totálne zničí a úspešne sa mu to darí. Na sociálnej sieti Facebook rastie základňa jeho fanúšikov. 

Na svojom profile nabáda ľudí, aby ho sledovali. Ponúka im videá, ktoré chce zverejniť. Môžeme len hádať, aký charakter budú mať. Ale po tom, čo neváhal publikovať pikantné zábery či oplzlé básne, je všetkým jasné, že tým narobí poriadny vietor. 

​Aby toho nebolo málo, v stredu zverejnil siahodlhý status o tom, ako Gregorová ohovára svojich hereckých kolegov. Prihovoril sa v ňom známym Slovákom, ktorých si zobrala herečka na mušku. Spomína Andyho Krausa, Zdenu Studenkovú, Juraja Kukuru a iných. 

Súvisiace články

Najčítanejšie