Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Koniec kariéry? Studenková v ukrutných bolestiach!
Zdielať na

Koniec kariéry? Studenková v ukrutných bolestiach!

Archívna reportáž

Herečka Zdena Studenková (63) roky bojuje s veľkými zdravotnými problémami. Nedávno musela pod nôž, aby sa aspoň trochu zmiernili. Pomohla divadelnej stálici operácia?

Obľúbená herečka roky trpí bolesťami kolien, píše Nový Čas. Nastala však situácia, ktorá bola pre Studentková neznesiteľná. Vedela, že je zle, keď nedokázala vyjsť ani po schodoch. 

"Čakala som, pokiaľ to bolo možné. Pichali mi do kolena injekcie, ale keď už nemáte chrupavku a nemáte ju čím nahradiť, tak to inak nejde. Bola som na veľmi ťažkej operácii - na totálnej endoprotéze, čo je posledné štádium. Práve dnes sú to dva mesiace po operácii a stále sa necítim úplne fit," prezradila Zdena, ktorá okrem divadla hviezdi aj v jojkárskom Inkognite.

Na doskách, ktoré znamenajú svet, ale skončiť rozhodne nemieni. 

"Inkognito môžem točiť, to nie je žiadny problém. Pracujem normálne aj v divadle. Predstavenia sa rušiť nebudú, sú len nejaké zmeny. Niečo iné je totiž, ak človek sedí na čítačke a číta, a niečo iné robiť akcie na javisku. To nie je možné. V divadle budem mať alternácie, takže sa to dá bez problémov zvládnuť," verí herečka.

Súvisiace články

Najčítanejšie