Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Návrat k exmanželke?! Pracujeme na tom, tvrdí Koptík
Zdielať na

Návrat k exmanželke?! Pracujeme na tom, tvrdí Koptík

Archívna reportáž

Ešte pred niekoľkými dňami na kolenách prosil herečku Hanu Gregorovú (65) o odpustenie a túžil po poslednej šanci. Dnes je ale všetko inak. Paparazzi nachytali Ondřeja Koptíka (34) s jeho exmanželkou Pavlínou (38), s ktorou sa pred rokom rozviedol.

Pred dvoma rokmi opustil svoju ženu a dve deti a ušiel k staršej herečke. Po tom, čo ho ale Hana Gregorová vyhodila z domu, snaží sa dať Ondřej Koptík rozpadnutú rodinu dohromady.

Je to naozaj tak?

"Išli sme na drink a všetko sme si povedali. Ešte ju to bolí, že som odišiel za starou babou," povedal Expresu Koptík. Dodal, že na obnove vzťahu pracujú.

Momentálne žije u svojej mamy v Pardubiciach. Pred svojím niekdajším bydliskom si vyzdvihol deti a spomínanú exmanželku Pavlínu. Tá sa k nemu síce nemala, zato deti na ňom doslova viseli.

Zásadnou otázkou je, či naozaj hodil Koptík vzťah s Gregorovou za hlavu. Práve jej patrili včerajšie statusy na sociálnej sieti. Venoval jej ďalší odkaz. 

"Kráka na vás stará vrana? Asi príde pekná rana," napísal.

Navyše si jeho exmanželka medzičasom našla priateľa. Je teda otázne, či sa dá znovu dokopy s človekom, z ktorého sa vykľul psychopat.

Súvisiace články

Najčítanejšie