Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vdova po Hughovi Hefnerovi (†91) nezdedí ani cent
Zdielať na

Vdova po Hughovi Hefnerovi (†91) nezdedí ani cent

Zosnulému Hughovi Hefnerovi (†91) prešla posteľou armáda krások. Tri z nich si dokonca zobral. Ani tá posledná, Crystal Harris (31), s ktorou sa oženil pred piatimi rokmi, nedostane z jeho majetku ani cent. Dedičstvo po zakladateľovi Playboya si rozdelia jeho deti.

Prvýkrát sa Hefner oženil v roku 1949. Zobral si svoju spolužiačku z univerzity, krásnu Mildred Williams (91). V tom čase bol rodák z Chicaga ešte bezvýznamným novinárom magazínu Esquire. Keď mu v roku 1952 odmietli pridať smiešnych päť dolárov, rozhodol sa založiť vlastný časopis s názvom Playboy.

Zo slušáka promiskuitný bonviván

Ťahákom prvého čísla na jar v roku 1953 boli nahé snímky vtedy ešte neznámej herečky Marylin Monroe (†36). Z Playboya sa stal okamžite fenomén. Hefnerovi a Mildred sa medzitým narodila dcéra Christie (64) a syn David (62). V roku 1963 sa pár rozviedol. Dôvodom bola nevera. Prekvapivo nie Hefnerova.

Krach manželstva niesol pomerne ťažko a namiesto dlhodobých vzťahov začal vyhľadávať jednorázovky, predovšetkým z radov playmates, teda modeliek fotiacich pre Playboy. 

​Z Hefnera sa stal kráľ večierkov a promiskuitný bonviván. Druhýkrát sa oženil v roku 1989, kedy si vzal vtedajšiu playmate Kimberley Conrad (55). Porodila mu dvoch synov, Marstona (27) a Coopera (26).

Rozviedli sa v roku 2010, a ešte v tom istom roku si zobral sexi modelku Crystal Harris (30). Tá v predmanželskej zmluve súhlasila, že z jeho dedičstva nedostane nič. Jeho rozprávkový majetok tak pripadne štyrom deťom, časť poputuje aj na charitu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie