Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Meghan je v tom až po uši. Harryho šialene milujem, priznala
Zdielať na

Meghan je v tom až po uši. Harryho šialene milujem, priznala

Približne pred rokom sa objavili prvé informácie o tom, že princ Harry (32) tvorí pár s herečkou Meghan Markle (36). Krásna brunetka sa v médiách nikdy o ich vzťahu nevyjadrovala. Až doteraz.

Herečka Meghan Markle sa šialene zamilovala do britského princa Harryho vlani. Hoci nie je typickým krásavcom, jeho charizma učarovala kanadskej kráske. Pre médiá prvýkrát prehovorila o vzťahu s mladším bratom princa Williama.

"Sme pár a milujeme sa. Som presvedčená, že príde čas, keď budeme pripravení podeliť sa s verejnosťou aj o naše súkromie. Ľudia však musia pochopiť, že o tom rozhodujeme my sami. Naša láska sa týka zatiaľ len nás dvoch a to je na nej výnimočné," prezradila. 

​Je si vedomá, že verejnosť sa o jej vzťah zaujíma a bude zaujímať. "Nič sa nezmenilo. Som stále tá istá osoba. Vzťahmi som sa nikdy nedala ovplyvniť," dodala kráska, pred ktorou pravdepodobne už Harry pokľakol na dovolenke v Afrike, kde spoločne oslavovali Meghanine narodeniny. Je možné, že už budúci rok budú tejto dvojici biť kráľovské svadobné zvony.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie