Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Diana na Charlesa žiarlila už pred svadbou. Zvracala a počas medových týždňov brala lieky
Zdielať na

Diana na Charlesa žiarlila už pred svadbou. Zvracala a počas medových týždňov brala lieky

Už na svadobnej ceste po svadbe s princom Charlesom trpela Diana paranojou, že ju chce kráľovská rodina uspať. Vyplýva to z novej škandalóznej knihy, v ktorej nechýbajú ani ďalšie šokujúce správy vrátane psychického týrania, ktoré pociťovala kvôli nevere svojho manžela. Mala sa mu dokonca vysmievať, že sa nikdy nestane kráľom.

"Už na svadobnej ceste mala predpísané válium. Bola čím ďalej tým viac labilnejšia. Odmietla si ho vziať zo strachu, že ju chce kráľovská rodina uspať. Kvôli Charlesovi a Camille trpela rastúcou paranojou," tvrdí autor novej knihy. 

Podľa knihy Princ Charles: Vášne a paradoxy nepravdepodobného života nikdy nemali idylku. Diana si možno po zoznámení s Charlesom myslela, že vyhrala lotériu. V tom čase ale netušila, že jeho srdce patrí práve Camille. Tým sa začali všetky problémy, píše The Sun.

Ešte pred svadbou Dianu trápilo, že má Charles ku Camille bližšie, než bolo zdravé. Mala z toho záchvaty a zvracala. Princ si ale myslel, že ide o predsvadobnú nervozitu a netrápil sa tým. Možno viac riešil nespravodlivosť sveta, ktorý mu znemožnil byť s tou, ktorú naozaj miloval. 

​Princezná zo zúfalstva robila zúfalé veci. Trpela bulímiou, sebapoškodzovaním, depresiami a úzkosťou. Priateľom sa dokonca mala zveriť s tým, že keď čakala princa Williama, zo zúfalstva spadla zo schodov.

Súvisiace články

Najčítanejšie